Νεαρή μητέρα με κορωνοϊό υποβλήθηκε σε έκτακτο τοκετό-Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Την ίδια ώρα που τα βλέμματα είναι στραμμένα στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ στη σκιά της έξαρσης των κρουσμάτων, άλλο ένα συγκλονιστικό περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, το οποίο αποδεικνύει, για άλλη μία φορά, το σκληρό πρόσωπο της πανδημίας.

Στα νοσοκομεία αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 178 ασθενείς, εκ των οποίων 85 σε σοβαρή κατάσταση και το ενδεχόμενο να υπάρξει αύξηση στον αριθμό των νοσηλειών να είναι ορατό, βάσει της αύξησης που παρατηρείται στον αριθμό των κρουσμάτων. Ανάμεσα στους ασθενείς, μία νεαρή μητέρα, η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό ενώ εγκυμονούσε και κρίθηκε αναγκαίο όπως υποβληθεί σε έκτακτο τοκετό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας στο ΡΙΚ, η μητέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο, ενώ όπως ανέφερε «φτάσαμε στο σημείο, ενώ γεννιέται ένα παιδί, που είναι η πιο χαρούμενη στιγμή, η οικογένεια να ζει τον πανικό, αν θα ζήσει το παιδάκι και αν θα ζήσει η μητέρα».

Ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως θετικός στον κορωνοϊό, είναι και ο πατέρας του παιδιού, ενώ υπέδειξε πως «η κατάσταση θα μπορούσε να αποφευχθεί αν η συγκεκριμένη κυρία λάμβανε το εμβόλιο του κορωνοϊού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας-Μεμονωμένες βροχές στο μενού του καιρού
Διιστάμενες απόψεις εκπαιδευτικών για την κατάργηση καταλόγου διοριστέων-Ανάγκη για αλλαγή νομοθεσίας
Ενισχύει την φαρέτρα των εργαζομένων έναντι ατυχημάτων η Βουλή-Η πρόταση για επαρκή εκπαίδευση
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν ένα εκατομμύριο ευρώ
Επανέρχεται η κανονικότητα στις πτήσεις από την Κύπρο προς το Ισραήλ
Καταγγελία εγκλωβισμένου κατά ΤΟΜ-Δεν του επέτρεψαν να περάσει από το οδόφραγμα λόγω ελαστικών
Ακυρώθηκαν πτήσεις Κύπρου-Τελ Αβίβ λόγω της πυραυλικής επίθεσης στο Ισραήλ
Χωρίς ρεύμα διάφορες περιοχές στη Λεμεσό λόγω κακοκαιρίας-Επί ποδός η ΑΗΚ
Έλλειψη στήριξης και υποδομών καταγγέλουν οι επαγγελματίες ψαράδες στην Πάφο
Ν. Χριστοδουλίδης: Με πολιτικές δράσεις συνεχίζουμε τη στήριξη της υπαίθρου