Απαντήσεις από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις για την αιτία θανάτου του δίμηνου βρέφος

Δεν έριξε φως στα αίτια θανάτου του δίμηνου αγοριού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο κρεβάτι του από τη μητέρα του, η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Από τη νεκροτομή δεν διαφάνηκε η ακριβής αιτία θανάτου, ενώ λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα εντόπισε το δίμηνο αγοράκι αναίσθητο γύρω στις 8:00 το πρωί και αμέσως το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών για να το επαναφέρουν στη ζωή, το αγοράκι απεβίωσε, ντύνοντας στα μαύρα και βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι το βρέφος δεν φέρει οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις, ενώ αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία λόγω των εκδηλώσεων παγκύπρια
Ένταλμα σύλληψης εναντίον του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 58χρονη στη Λεμεσό
Εννέα οι συλλήψεις στη Λάρνακα για παράνομη παραμονή στη Κυπριακή Δημοκρατία
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Απαντά ο Υφυπουργός Μετανάστευσης-«Δεν υπήρξαν βασανιστήρια μεταναστών στη Νεκρή Ζώνη»
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»