Χρονιά… ρεσιτάλ για τρολ-Από το El demonas στα Δωδεκάνησα (nineteen islands)

Ήταν τα γεγονότα που μαγνήτισαν τα βλέμματα και κέρδισαν τις εντυπώσεις της κοινωνίας. Γεγονότα τραγικά, γεγονότα αστεία, γεγονότα τραγελαφικά, γεγονότα που λες δεν γίνεται να έγιναν, αλλά και όμως έλαβαν χώρα στη μικρή μας νήσο και έκαναν μεγάλη μερίδα πληθυσμού να στρέψει την προσοχή του σε αυτά. Μάλιστα, αρκετά γεγονότα εξ' αυτών, έδωσαν και την... πάσα στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για να αφήσουν τη φαντασία τους να οργιάσει και να δημιουργήσουν ξεκαρδιστικά τρολαρίσματα. 

Εμείς, απλά μαζέψαμε όσα έλαβαν χώρα τη χρονιά 2021 και σας δίνουμε στο... πιάτο τα συμβάντα που χαράχτηκαν στη μνήμη μας και την ίδια ώρα συντάραξαν τα... νερά της κοινωνίας, φέρνοντας ποικίλες αντιδράσεις. 

Έμιλυ Γιολίτη, Γιαννάκης Γιαννάκη, Αβέρωφ Νεοφύτου και Πρόδρομος Προδρόμου, είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που μαγνήτισαν τα βλέμματα και κέρδισαν με διαφορά τις εντυπώσεις με τις ενέργειες τους και έκαναν τους πολίτες να δημιουργήσουν στο διαδίκτυο...

Δείτε παρακάτω τα διάφορα γεγονότα που μας στιγμάτισαν...

Ξόρκισαν το… El Diablo με ψαλμωδίες στο ΡΙΚ

Πληθώρα αντιδράσεων είχε φέρει σε μερίδα πολιτών και συγκεκριμένα πιστούς, η επιλογή του τραγουδιού El Diablo που θα μας εκπροσωπούσε στη Eurovision, με τους εξαγριωμένους πολίτες μάλιστα να μαζεύονται έξω από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου για να διαμαρτυρηθούν. 

Μέλη και φίλοι του Κινήματος Χριστιανική Αντίσταση, υποστήριξαν ότι το τραγούδι δεν εκπροσωπεί την πατρίδα μας, αφού οι στίχοι είναι «σατανιστικοί». Με εικόνες και πανό στα χέρια, τόσο πολίτες όσο και ιερείς διαδήλωσαν εναντίον του τραγουδιού ενώ κύριο σύνθημά τους ήταν το «Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ», σε αντίθεση με το τραγούδι που όπως αναφέρουν λέει «ερωτεύτηκα τον διάβολο». Στην διαμαρτυρία μάλιστα ακούστηκαν και ψαλμωδίες από τους διαμαρτυρόμενους.  

 

 

 

 

 

 

 

Πιο εύκολο να μαζεύει ψήφους παρά κεράσια ο Αβέρωφ

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει με τις επισκέψεις του και τις δράσεις του σε διάφορα χωριά της Κύπρου ο υποψήφιος πλέον πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος έκανε συχνά-πυκνά περιοδείες σε κάθε άκρη του τόπου μας. 

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει η επίσκεψή του στον Στατό της Πάφου, όπου αφού μίλησε με τους κατοίκους του χωριού και παραγωγούς κερασιών, δεν δίστασε να ανέβει στη σκάλα για να βοηθήσει στη συγκομιδή. Με βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ακούγεται να λέει στους παραγωγούς, πως για τον ίδιο είναι πιο εύκολο να μαζεύει ψήφους, παρά κεράσια...

 

   

 

 

Όταν ήρθε ο... Τσάκι Τσαν στην Κύπρο

Αίσθηση είχε προκαλέσει η είδηση της επίσκεψης του Τσάκι Τσαν στην Κύπρο. Μόνο που φυσικά, δεν επρόκειτο για το Τσάκι Τσαν αλλά κάποιο άνθρωπο που του έμοιαζε αρκετά φυσικά...

Οι φωτογραφίες του εν λόγω προσώπου, είχαν γίνει viral, καθώς αρκετοί είχαν πιστέψει πως ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ βρισκόταν με το ιδιωτικό του γιοτ στην Πάφο για διακοπές. 

Ως εκ τούτου, η είδηση διαψεύστηκε και οι χρήστες στο διαδίκτυο είχαν βρει ευκαιρία για... άγριο τρολάρισμα. 

 

Koρωνοϊός, μέτρα και rapid test, μια πονεμένη ιστορία...

Αναντίρρητα, το 2021 δεν θα μπορούσαμε να μην το θυμόμαστε και για τον κορωνοϊό τον οποίο βιώσαμε, καθώς τα συνεχή μέτρα, οι ουρές στα rapid test, αλλά ακόμη και η διαδικασία των εμβολιασμών, έγιναν ένα καθημερινό μαρτύριο για τους πολίτες. 

Φυσικά, η Πύλη Εμβολιασμού, μέσω της οποίας οι πολίτες καλούνταν να διευθετήσουν τα ραντεβού τους για εμβολιασμό, ήταν την ίδια ώρα ένας τεράστιος πονοκέφαλος, καθώς αρχικά μέχρι να ρυθμιστεί το σύστημα, χρειάζονταν αμέτρητες ώρες, για να διευθετηθεί ένα απλό ραντεβού... 

 

 

 

 

 

 

Η πατάτα της Ξυλοφάγου...

Ήταν το έργο τέχνης που πραγματικά όχι μόνο έκλεψε τις εντυπώσεις, άλλα έδωσε την ευκαιρία σε πάρα πολλούς να γνωρίσουν το χωριό Ξυλοφάγου και να ταξιδέψουν μέχρι εκεί για να φωτογραφηθούν με το ομοίωμα της πατάτας. 

Ο κοινοτάρχης του χωριού, σε μια προσπάθειά του να δείξει για την παραγωγή πατάτων στην Ξυλοφάγου, έφτιαξε το συγκεκριμένο ομοίωμα στην είσοδο του χωριού, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος για τον συγκεκριμένο χώρο τι παράγει.

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και μάλιστα τα Χριστούγεννα, δεν δίστασαν να στολίσουν με λαμπάκια την Big Potato...

  

  

 

Μάκης, ο (πρώην) ψηφοφόρος του ΔΗΣΥ...

Ήταν ψηφοφόρος του ΔΗΣΥ, έγινε ψηφοφόρος του ΔΗΚΟ και μετά… εξαφανίστηκε. Ο λόγος για τον Μάκη, πρωταγωνιστή σε ένα διαφημιστικό σποτάκι του ΔΗΚΟ, το οποίο άντεξε μόνο λίγες ώρες στον αέρα του διαδικτύου.

Με το  άστοχο διαφημιστικό σποτάκι διάρκειας πέραν των δύο λεπτών, το οποίο παρέπεμπε σε εποχές αλλοτινών δεκαετιών, επέλεξε το ΔΗΚΟ να εντείνει την προεκλογική του επικοινωνιακή προσπάθεια και να επιτεθεί κατά της Κυβέρνησης, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Πρωταγωνιστής στο βίντεο, το οποίο σημειώνεται πως κοινοποιήθηκε από τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o κ. Μάκης, ο οποίος απεγνωσμένα προσπαθεί τα τελευταία δύο χρόνια, επανειλημμένα να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χωρίς αποτέλεσμα.

 
 
 
 

 

Το τρομερό απολυτήριο του Γιαννάκη...

Στην αντίληψη του Γενικού Ελεγκτή υπέπεσε το σφάλμα του Επιτρόπου Εθελοντισμού, Γιαννάκη Γιαννάκη, ο οποίος πλαστογράφησε εξόφθαλμα το απολυτήριο λυκείου και πτυχίο, τα οποία δεν κατάφερε να αποκτήσει ποτέ και μάλιστα χρησιμοποίησε για την πρόσληψή του στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

Για παράδειγμα στα μαθήματα των Νέων Ελληνικών, Φυσική και Αγγλικά, ενώ ολογράφως οι βαθμοί που αναγράφονται είναι «Thirteen» και αριθμητικά οι αριθμοί από 13 έχουν αλλοιωθεί και έγιναν 19 και στα τρία μαθήματα. Επίσης στα μαθηματικά το 10 έγινε 17 και στα γαλλικά το 11 έγινε 19.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιαννάκης Γιαννάκη, μετά το σκάνδαλο που προέκυψε με την υπόθεση πιθανής διάπραξης πλαστογραφίας, υπέβαλε την παραίτησή του...

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο θυμός του Αναστασιάδη...

Ποιος είδε εκνευρισμένο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και δεν τον φοβήθηκε; Έξω από το Προεδρικό κατά τη διάρκεια δηλώσεων του σε δημοσιογράφους, έφθασε στο... αμήν και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω...

 

@tinotheo

The Dumb and Dumber Band..🎶 featuring Koulis & Nikaros...😅 ##mitsotakis ##nikaros ##anastasiadis ##koulis ##cyprus ##greece ##funny ##meme ##fyp ##foryou

♬ original sound - Tino Theodorou

Η Έμιλυ από τη... Γιόλου

Ανάμεσα στα πρόσωπα της χρονιάς, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην βρίσκεται και η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, η οποία ήλθε, είδε και... απήλθε. Η υπουργός, που με την προσωπικότητά της ενέπνευσε κατά διαστήματα τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ για χάρη της δημιουργήθηκε και το parody account Lady Έμιλυ Καρντάσιαν, η οποία μάλιστα, βρέθηκε στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών για τις αναρτήσεις της. Μια υπόθεση, για την οποία η πρώην υπουργός δέχθηκε έντονες επικρίσεις, με τον Πρόεδρο να υψώνει ασπίδα προστασίας γύρω από το όνομά του και να επιχειρεί, να βάλει «τελεία και παύλα». 

Ωστόσο, ο Πρόεδρος ούτε τελεία, ούτε παύλα κατάφερε να βάλει, αντιθέτως έδωσε τροφή στους χρήστες των social media, ώστε να δώσουν ένα νέο γύρο ρεσιτάλ...

 

 
  
 

 

  

 

Το έριξε στο... συρτάκι ο Πρόδρομος έξω από το Υπουργείο Παιδείας

Έβγαλε το κουστούμι, έβαλε τα αθλητικά και τις φόρμες και το έριξε στον χορό ο υπουργός Παιδείας και αθλητισμού, Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο κ. Προδρόμου χόρεψε συρτάκι, μαζί με άλλους υπαλλήλους του Υπουργείου, όπως ο Διευθυντής Μέσης, Κυπριανός Λούης και ο Σπύρος Αντωνέλλος, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Αν και ο υπουργός, αρχικά, είχε αντιμετωπίσει ένα μικρό πρόβλημα στο να ακολουθεί τα βήματα που τους έδειχνε ο χοροδιδάσκαλος, ανταυτού φαινόταν ότι το διασκέδαζε με την ψυχή του...

 

 
 
 
Από τα τρολαρίσματα των χρηστών στο διαδίκτυο δεν θα μπορούσε φυσικά να ξεφύγει και ο αθλητικός κόσμος, για τον οποίο υπήρξαν αρκετές εμπνεύσεις, χαρίζοντας ιδιαίτερο γέλιο...
 

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Η Κύπρος συνομιλεί με Ισραήλ για προμήθεια φυσ. αερίου αξίας $1,5 δισ. για 10 έτη
Διαμαρτυρία τ/κ οργανώσεων για τις συλλήψεις για σφετερισμό ε/κ περιουσιών
Μετακινεί το σχολείο για παραβατικούς μαθητές το ΥΠΑΝ-«Αδικαιολόγητη στοχοποίηση παιδιών»
Καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά-Δείτε τη λίστα
Οδηγίες Υπ. Υγείας για το εμβολιαστικό πλάνο για Covid και γρίπη-Προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες
Αποσύρθηκε βότκα από την αγορά για μη συμμόρφωση με το Νόμο
Βλάβη άφησε χωρίς νερό περιοχές της Λάρνακας-Διορθώνεται μέχρι το απόγευμα
Διευθύντρια άρπαξε το ημερολόγιο παιδιού με ΔΕΠΥ και αρνείτο να το δώσει πίσω-Φωνάζουν οι γονείς
Σε φθινοπωρινή διάθεση ο καιρός-Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Ψάχνει τη φόρμουλα ο ΟΚΥπΥ για την υποστελέχωση της ΘΕΜΕΑ μετά τις ανησυχίες των νοσηλευτών