ΒΙΝΤΕΟ: Υπερχείλισε ο Πεδιαίος, προβλήματα στο οδικό δίκτυο
14:50 - 30 Δεκεμβρίου 2021

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπερχείλισε το φράγμα του Πεδιαίου, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Αλλού σφοδρή χαλαζόπτωση κι αλλού χιόνια-Πολλά προβλήματα στους δρόμους
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οδός Αλεξανδρουπόλεως, παρά τον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Στροβόλου και η οδός Ερυθρού Σταυρού, έχουν κλείσει για την κυκλοφορία, λόγω υπερχείλισης του Πεδιαίου ποταμού.
Η οδός Αλεξανδρουπόλεως, παρά τον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Στροβόλου και η οδός Ευθρού Σταυρού, έχουν κλείσει για την κυκλοφορία λόγω υπερχείλισης του Πεδιαίου ποταμού. pic.twitter.com/Ahor2EAL9X
— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) December 30, 2021
Την ίδια ώρα, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων σε ολόκληρη την Κύπρο, παρατηρείται συσσώρευση νερού στους αυτοκινητόδρομους, με αποτέλεσμα να καταστούν επικίνδυνοι.
Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς είναι προσεκτικοί, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα.
Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων σε ολόκληρη την Κύπρο, παρατηρείται συσσώρευση νερού στους αυτοκινητόδρομους, με αποτέλεσμα να καταστούν επικίνδυνοι.
— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) December 30, 2021
Καλούμε τους οδηγούς είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα. pic.twitter.com/dKGNex5LH9
