Eνας θάνατος και 306 κρούσματα στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 306 κρούσματα, εκ των οποίων τα 284 θεωρούνται εγχώριες μολύνσεις, καταγράφηκαν στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ωρο από 16.840 τεστ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι 155 άτομα πήραν σήμερα εξιτήριο. Ένα άτομο που ήρθε από το εξωτερικό εντοπίστηκε θετικό στον ιό, ενώ 21 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και βρίσκονταν σε καραντίνα.

Από τα νέα περιστατικά στην κοινότητα, τα 101 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 77 στην Κερύνεια, 83 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, 20 στο Τρίκωμο και ένα στην περιοχή Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν γίνει 4.687.035 τεστ και τα συνολικά κρούσματα είναι 35.317. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 2382, τα 44 στο νοσοκομείο πανδημίας, τα 8 στην εντατική. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας έφτασε τους 139.

Στα κατεχόμενα σήμερα έγιναν 2952 εμβολιασμοί.

Δειτε Επισης

Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας-Μεμονωμένες βροχές στο μενού του καιρού
Διιστάμενες απόψεις εκπαιδευτικών για την κατάργηση καταλόγου διοριστέων-Ανάγκη για αλλαγή νομοθεσίας
Ενισχύει την φαρέτρα των εργαζομένων έναντι ατυχημάτων η Βουλή-Η πρόταση για επαρκή εκπαίδευση
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν ένα εκατομμύριο ευρώ
Επανέρχεται η κανονικότητα στις πτήσεις από την Κύπρο προς το Ισραήλ
Καταγγελία εγκλωβισμένου κατά ΤΟΜ-Δεν του επέτρεψαν να περάσει από το οδόφραγμα λόγω ελαστικών
Ακυρώθηκαν πτήσεις Κύπρου-Τελ Αβίβ λόγω της πυραυλικής επίθεσης στο Ισραήλ
Χωρίς ρεύμα διάφορες περιοχές στη Λεμεσό λόγω κακοκαιρίας-Επί ποδός η ΑΗΚ
Έλλειψη στήριξης και υποδομών καταγγέλουν οι επαγγελματίες ψαράδες στην Πάφο
Ν. Χριστοδουλίδης: Με πολιτικές δράσεις συνεχίζουμε τη στήριξη της υπαίθρου