ΒΙΝΤΕΟ: Η selfie που έβγαλε ο Πάπας πριν αποχωρήσει για το ΓΣΠ

Δεν έλειψαν και οι απρόοπτες στιγμές, κατά την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο, με τους πιστούς και τον κόσμο που τον ακολουθεί να ζητούν από τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας να βγάλουν φωτογραφίες.

Μία τέτοια στιγμή σημειώθηκε και σήμερα το πρωί, όταν ο Ποντίφικας έφευγε από τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό, στη Λευκωσία, όπου προσφώνησε τη συνάντηση με την Ιερά Σύνοδο, ώστε να κατευθυνθεί προς το ΓΣΠ, όπου τέλεσε Θεία Λειτουργία.

Όταν ο Πάπας πορευόταν στο όχημά του, λίγο πριν μπει εντός του μικρού μαύρου Fiat, με το οποίο κυκλοφορεί στην Κύπρο, ένας από τους παρευρισκόμενους ζήτησε να βγάλει selfie με τον Ποντίφικα. Ο Πάπας δέχθηκε με χαμόγελο και στη συνέχεια χαιρέτησε τον άνδρα, μπήκε στο όχημα και έφυγε προς το γήπεδο.

Δείτε τη στιγμή στο 1:30

 

Δειτε Επισης

Απάντησε μη παραδοχή σε 102 κατηγορίες ο Αϊκούτ για τον σφετερισμό ε/κ περιουσιών
Ισχυρός σεισμός 7,5 Ρίχτερ στην Αργεντινή-Προειδοποίηση για τσουνάμι
Ετοιμάζει επιστολή σε ΠτΔ και ΥΠΟΙΚ ο Μυλωνάς για τα προβλήματα της σχολής τυφλών
Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν η Κυβέρνηση-«Η απάντηση στην πρόκληση είναι η συνέπεια και στην αυθαιρεσία η νομιμότητα»
Οι ΗΠΑ δεν θα ενεργούν πλέον ως επικεφαλής διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με υπουργό Παιδείας της Ελλάδας-«Στηρίζουμε τις προσπάθειες ελληνικότητας του τόπου μας»
Το σκεπτικό Ευσταθίου για συζήτηση της διαγραφής στην Κεντρική Επιτροπή-«Το ζήτημα είναι άκρως πολιτικό»
Πάει Ισραήλ και Ραμάλα την Κυριακή ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-Συνάντηση με Χέρτζογκ, Νετανιάχου και Αμπάς
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για το 112-Έντεκα πρωτεύοντα πτητικά μέσα στη διάθεση της ΚΔ για τις πυρκαγιές
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί με έντονες βροχοπτώσεις-Προβλήματα στο οδικό δίκτυο