Eστειλε πρόσκληση στον Πάπα μέσω των ΗΕ για επίσκεψη στο ψευδοκράτος ο Τατάρ

"Επισήμως μέσω των ΗΕ" δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ  ότι απέστειλε σήμερα την επιστολή του στον Πάπα Φραγκίσκο να επισκεφθεί το ψευδοκράτος.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Τατάρ είπε ότι η επίσκεψη του Πάπα, που βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, στο ψευδοκράτος, και μια συνάντηση μαζί του αλλά και με τον  μουφτή θα έστελνε πολύ σημαντικά μηνύματα στη διεθνή κοινότητα.

Το πρωί, συνέχισε ο κ. Τατάρ, παρακάλεσε τον ειδικό του αντιπρόσωπο, Εργκιούν Ολγκιούν και αυτό το μήνυμα το μετέφεραν σε επιστολή στα αγγλικά προς τα ΗΕ για να παραδοθεί στον Πάπα Φρραγκίσκο «κι αυτή η πρόσκληση θα μεταφερθεί επισήμως στον Πάπα».

Δειτε Επισης

ΔΗΚΟ: Αναγκαιότητα η κοινή Ευρωπαϊκή άμυνα και ασφάλεια
ΥΠΑΜ: Η παρούσα κατάσταση με τουρκική κατοχή καθίσταται επικίνδυνη
Με συγκεκριμένο πλάνο και προτάσεις στη Γενεύη ο Πρόεδρος-«Καθοριστικής σημασίας οι διμερείς συναντήσεις»
Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά της Κυβέρνησης-«ΕΕ, ΝΑΤΟ και Ουκρανία αναβαθμίζουν την Τουρκία και ο κ. Χριστοδουλίδης συναινεί»
Μεταβαίνει στην Κροατία ο ΥΠΕΞ για υψηλού επιπέδου συναντήσεις-Ψηλά στην ατζέντα το Κυπριακό
Έτοιμοι για την Γενεύη Χριστοδουλίδης και Μητσοτάκης-«Καμία συζήτηση εκτός του συμφωνημένου πλαισίου»
Επιβεβαιώνουν τον κοινό βηματισμό για το Κυπριακό Χριστοδουλίδης και Μητσοτάκης
Αντεπιτίθεται ξανά η Κυβέρνηση σε ΑΚΕΛ-«Ακολουθεί βιώματα από εποχές του Σταλινισμού και της προπαγάνδας»
Συντονίζονται για Γενεύη Χριστοδουλίδης και Μητσοτάκης-Ψάχνουν λύσεις για την ηλεκτρική διασύνδεση
Προωθείται νομοσχέδιο για πολιτικές βάσει αντικτύπου στα φύλα-«Περαιτέρω διευκόλυνση των γυναικών»