Έκλεισε η λεωφόρος Λεμεσού λόγω του ντέρμπι αιωνίων

Κλειστό προσωρινά είναι στη Λευκωσία, το τμήμα της λεωφόρου Λεμεσού παρά τη συμβολή με τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, μέχρι και τη συμβολή με τη λεωφόρο Κέννεντυ, και στις δύο κατευθύνσεις, από και προς Λευκωσία, λόγω των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ, που ολοκληρώθηκε γύρω στις 7.00 το βράδυ της Κυριακής και για την ασφάλεια στις διακινήσεις των φιλάθλων και του ευρύτερου κοινού.    

Για τις διακινήσεις τους προς Λευκωσία, οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, καθώς επίσης, μέσω της λεωφόρου Αθαλάσσας, τη λεωφόρο Ακροπόλεως προς τη λεωφόρο Νίκης.

Οι διερχόμενοι οδηγοί που κατευθύνονται από το κέντρο Λευκωσίας προς την Αγλαντζιά, μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Λάρνακος και τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, ενώ οι οδηγοί που κατευθύνονται από το κέντρο Λευκωσίας προς το Στρόβολο και τον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα και Λεμεσό, μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, καθώς επίσης, τη λεωφόρο Νίκης προς τη λεωφόρο Ακροπόλεως και τη λεωφόρο Αθαλάσσας.

Δειτε Επισης

Επίδειξη πλουτισμού με Porsche, βίντεο από γυμναστήρια και γνωστές τραγουδίστριες έκανε ο συλληφθείς TikToker
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λιμνάτη και Λάνειας-Κατέκαψε επτά εκτάρια γης
Ξεσπάθωσε για Μουρτζούκου η μητέρα του Παναγιωτάκη-«Θέλει δεν θέλει, θα ομολογήσει και για το γιο μου»
Διαμαρτυρήθηκαν εις μνήμη του Θανάση έξω από τη Νομική Υπηρεσία-«Τιμωρία στους ενόχους»
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου με θύμα 15χρονο-Έλειπε από χθες, τον εντόπισαν νεκρό οι οικείοι του
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα, ενήμεροι Χαρτσιώτης και Γ.Δ. του Υπ. Γεωργίας
Συνελήφθη γνωστός Έλληνας Τik Toker-Ποινικό παρελθόν με απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές και εκβιασμούς
Ασύλληπτη τραγωδία... Τροχαίο πίσω από το νεκρό που εντοπίστηκε σε δρόμο της Πάφου-Έχασε τη ζωή του 15χρονος
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός νεαρός σε δρόμο της επαρχίας Πάφου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ