Σοκαριστικό βίντεο: Τούρκος δάσκαλος δέρνει αλύπητα μαθήτρια με χαστούκια και γροθιές

Σοκάρει βίντεο από σχολείο της Τουρκίας, όπου δάσκαλος χτυπά με μανία μια 11χρονη μαθήτρια.

Το βίντεο, που διέρρευσε στα τουρκικά ΜΜΕ από κάμερα ασφαλείας του σχολείου, δείχνει τον (κατ' ευφημισμόν) εκπαιδευτικό να χαστουκίζει πολλές φορές με μανία και με όλη του τη δύναμη μαθήτρια του Δημοτικού, μόλις 11 ετών. Μάλιστα, φαίνεται να της ρίχνει και γροθιές, ενώ την έπιασε και από τον λαιμό.

Στο βίντεο φαίνεται να ανοίγει μια πόρτα και να προβάλει για λίγο μια άλλη εκπαιδευτικός, η οποία, ωστόσο, την κλείνει αμέσως, φοβισμένη, και ο δάσκαλος συνεχίζει το αλύπητο ξύλο.

Για καλή τύχη του παιδιού, άκουσε τις σπαρακτικές φωνές του άλλη δασκάλα, η οποία έσπευσε να το γλιτώσει από τα χέρια του μανιασμένου συναδέλφου της. Ωστόσο, ο αφιονισμένος δάσκαλος συνέχισε να φωνάζει και προφανώς να απειλεί το παιδί, ακόμη και όταν το παίρνουν για να το συνεφέρουν από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο πατέρας του παιδιού, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, πήγε αρχικά την κόρη του στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια στον εισαγγελέα, στον οποίο υπέβαλε μήνυση κατά του δασκάλου Αλί Ριζά.

Η Γενική Εισαγγελία του Ακσαράι άσκησε δίωξη εναντίον του δασκάλου, ζητώντας ποινή φυλάκισης έως και 1,5 χρόνο.

Ωστόσο, στην Τουρκία προκλήθηκε σάλος για το γεγονός ότι ο δάσκαλος αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Δειτε Επισης

Οι ΗΠΑ καλούν τη Δαμασκό να αποσύρει τον στρατό της από τη Σουέιντα
Ο Ζελένσκι όρισε τον Ντένις Σμιχάλ νέο υπουργό Άμυνας της Ουκρανίας
Δείπνο με διαφορετικούς στόχους στο μενού η πρώτη πράξη της πολυμερούς της Νέας Υόρκης
ΒΙΝΤΕΟ: Παρανάλωμα του πυρός η κεντρική σκηνή της Tomorrowland στο Βέλγιο
Το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας καταγγέλλει την «επικίνδυνη κλιμάκωση» από το Ισραήλ
Ευκαιρία συνέχισης του διαλόγου βλέπουν στην πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη
«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή-Γιατί το Ισραήλ βομβαρδίζει τώρα τη Συρία
Τεχνικό πρόβλημα στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο-Στο σημείο η Αστυνομία
Φορτηγάκι με συνθήματα υπέρ του Σιμόν Αϊκούτ έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη
Ο πρωθυπουργός του Κατάρ θα συναντηθεί με Τραμπ εν μέσω διαπραγματεύσεων για εκεχειρία στη Γάζα