ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικός με κατεβασμένη μάσκα κόβει πρόστιμο σε πολίτη που δεν τη φοράει

Ένα σουρεάλ περιστατικό κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πρώτη μέρα εφαρμογής των νεών μέτρων, με τη χρήση μάσκας να είναι πλέον υποχρεωτική τόσο στους κλειστούς, όσο και στους ανοιχτούς χώρους.

Αστυνομικός, μέλος της ομάδας «Πάνθηρες», κόβει πρόστιμο στον πολίτη που δεν φοράει τη μάσκα του, όμως και ο ίδιος την έχει κατεβάσει στο πηγούνι και του μιλάει χωρίς η μάσκα να καλύπτει ούτε το στόμα, ούτε τη μύτη. «Με όλο το σεβασμό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, πρέπει να τηρήσουμε το νόμο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη ζωή μας και πρέπει να είμαστε αυστηροί» του λέει. Ο πολίτης προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν γνώριζε ότι έπρεπε να φοράει τη μάσκα πάνω στο πατίνι, αλλά δεν τον πείθει.

Για το συμβάν, σύμφωνα με το thestival.gr ενημερώθηκε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, ο οποίος έδωσε εντολή για την διοικητική διερεύνηση του περιστατικού. Ασχέτως του αποτελέσματος της ΕΔΕ, στον συγκεκριμένο αστυνομικό θα επιβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, εφόσον αυτό έχει αποτυπωθεί από τον τηλεοπτικό φακό.

 

Δειτε Επισης

Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»