Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Κύπρου Χρυσοστομίδη, «Στο μικρό τους σπίτι, στο μικρό τους χωριό – Ιστορίες για Παιδιά»

Οι Εκδόσεις Ρίζες ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Κύπρου Χρυσοστομίδη, «Στο μικρό τους σπίτι, στο μικρό τους χωριό – Ιστορίες για Παιδιά», Λευκωσία 2021.

Ο Χρυσοστομίδης, συγγραφέας 15 και πλέον βιβλίων, κυρίως νομικού και πολιτικού περιεχομένου, αλλά και του παραμυθιού «Ο Αρλεκίνος της Φεγγαρόπολης»,  αγγίζει μία, άγνωστη στο ευρύ αναγνωστικό κοινό, πτυχή του δημιουργικού του βίου μέσα από αναπαραστάσεις απλών γεγονότων και περιστατικών αλλά και εξιστορήσεις εθίμων και παραδόσεων του τόπου.

Οι Ιστορίες για Παιδιά, αλλά και για μεγάλους, εμφανώς αντανακλάσεις των  βιωμάτων  του ίδιου του συγγραφέα, ανοίγουν ένα παράθυρο σε μια Κύπρο μιας άλλης εποχής, με τις μικρές χαρές και τις συγκινήσεις της ζωής στο χωριό.

Τα στιγμιότυπα της καθημερινότητας τριών παιδιών, του Διονύση, της Αμαλίας και της Νίκης, ζωντανεύουν στις σελίδες του βιβλίου μέσα από την γλαφυρή αφήγηση του συγγραφέα αλλά και την ξεχωριστή εικονογράφηση του Γιώργου Γαβριήλ, δημιουργώντας μια γλυκιά νοσταλγία. 

* Το βιβλίο του Κύπρου ΧρυσοστομίδηΣτο μικρό τους σπίτι, στο μικρό τους χωριό - Ιστορίες για Παιδιά κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Κύπρου, ενώ είναι διαθέσιμο και από την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Ρίζες http://www.rizesboooks.com

 

 

Δειτε Επισης

Για «νέο μοντέλο διεθνούς συνεργασίας» κάνει λόγο το Ίδρυμα Ελπίδα μετά την υπογραφή μνημονίου με ΥΠΕΞ
Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων στις Παγκύπριες Εξετάσεις-Εξασφάλισαν το απόλυτο 20
Αγωνία τέλος-Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Παγκυπρίων Εξετάσεων
Στους 41 βαθμούς ο ο υδράργυρος-Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Σημαντικά βήματα στην ιστοριογραφία του 1974 τα τελευταία χρόνια παρά τα εμπόδια
Ανακοινώνονται σήμερα τα αποτελέσματα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις
Κίνδυνος για την υγεία τα ψεύτικα Labubu-Πάνω από 4,5 χιλ. οι κατασχέσεις σε ένα μήνα
Μπαίνει το νερό στ' αυλάκι για το υδατικό πρόβλημα-Αρχίζει η σταδιακή λειτουργία των αφαλατώσεων
Κοινοποιήθηκαν 116 προϊόντα που παρουσιάζουν κίνδυνο για υγεία των καταναλωτών
Προειδοποιεί το Τμήμα Φορολογίας-Αποστέλλονται παραπλανητικά μηνύματα για επιστροφή φόρου