Santa Run Nicosia - Στις 26 Δεκεμβρίου τρέχουμε για ένα παιδικό χαμόγελο

Το RuNicosia διοργανώνει για άλλη μια χρονιά την φιλανθρωπική δρομική εκδήλωση “Santa Run” στις 26 Δεκεμβρίου 2021, σε συνεργασία με την Infocredit Group, και άλλους  διάφορους φορείς της πόλης και καλεί όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους να δηλώσετε συμμετοχή.

Ξεκινώντας από διάφορα σημεία της Λευκωσίας με ενδιάμεσο σταθμό το Μακάριο Νοσοκομείο, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες με κόκκινες φανέλες τραγουδάμε τα κάλαντα στα παιδία που παλεύουν με τον καρκίνο. Ο στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Ελπίδα το οποίο στηρίζει το “κάθε παιδί να βγει νικητής από τη σκληρή αυτή δοκιμασία και ποτέ πια να επιτρέψουμε στον καρκίνο να κλέβει τη ζωή, από οποιοδήποτε παιδί”.

Με μόνο €20 (είκοσι ευρώ) δηλώνετε συμμετοχή, επιλέγετε σημείο εκκίνησης και περπατάτε ή τρέχετε για τα παιδιά με καρκίνο.  Για όσους επιθυμούν μπορούν να κάνουν τις δικές τους ατομικές/εταιρικές εισφορές χωρίς φυσική παρουσία στην εκδήλωση.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

09:00-09:30 Εκκίνηση

Οι εκκινήσεις θα γίνουν από τα πιο κάτω σημεία: 

  1. Δημαρχείο Έγκωμης, 09:00  
  2. Δημαρχείο Αγλαντζιάς, 09:15
  3. Presse Café, 09:20
  4. Ξενοδοχείο Cleopatra/ Δημαρχείο Στροβόλου/ Σωματείο ΑΠΟΕΛ:  09:30

10:00 Ενδιάμεσος Προορισμός – Μακάριο Νοσοκομείο: Κάλαντα και τραγούδια στα παιδία

12:00-12:30 Τερματισμός των δρομέων - City Plaza: Zεστή σούπα και ποτά και μουσική από το συγκρότημά Tanglatino

Εγγραφές

Οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα www.santarun.com.cy  και ξεκινούν από την 1η μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου με άμεση τραπεζική πληρωμή. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Αναμνηστική αγωνιστική φανέλα (dry fit) της εκδήλωσης 
  • Σκουφάκι του Άγιου Βασίλη

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο εγγραφής τους από το Presse Café, στις 23 Δεκεμβρίου, μεταξύ 09:00 – 17:30 και στις 24 Δεκεμβρίου μεταξύ 09:00 – 12:00.

Όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές και εταιρικές εισφορές θα δοθούν στο Ίδρυμα Ελπίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για τη συμμετοχή στην εκδήλωση και τις εισφορές, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.santarun.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 22398100 (Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-18:00) ή στα τηλέφωνα 70088100, 99669922.

Την εκδήλωση διοργανώνει και συντονίζει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία RuNicosia. Κύριος Χορηγός: Infocredit Group. Χορηγοί: Tanglatino, Minerva Nicosia Marathon, Cleopatra Hotel, Minerva Insurance, NETINFO, www.callcentercyprus.com, www.11880.cy, Presse Café, Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Λήδρας & Ονασαγόρου, Hosting B2B, Laiko-Cosmos Trading Ltd.

Yποστηρίζουν:  Δήμος Λευκωσίας, Δήμος Στροβόλου, Nicosia Pop Up Festival 2021, Nicosia Municipal Arts Centre Associated with the Pierides Foundation [NiMAC], Visit Nicosia, Σωματείο Δρομέων Κύπρου "Περικλής Δημητρίου, APOEL Runners Team, Road Runners.

Δειτε Επισης

Ένα μοναδικό stand-up cabaret show έρχεται στην Κύπρο!
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και στο Paradox Museum Limassol!
ΙδΕΚ: Παρουσίαση χρηματοδοτικού προγράμματος - Μέχρι και €30 χιλιάδες η χορηγία
Εκδήλωση Cyfield: Η νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας
Xρηματοδοτικό πρόγραμμα ΙδΕΚ μέχρι και €30 χιλιάδες
Σεμινάριο «Customer Support & Interaction» από το PS Academy
ECOMMBX Legends Award - Στα χέρια των φιλάθλων η ανάδειξη των θρύλων του κυπριακού μπάσκετ
Έξυπνοι τρόποι να ανανεώσουμε τη ντουλάπα μας!
Αποκαλύπτοντας το μονοπάτι προς την ευεξία με τη Lidl Κύπρου στο 5ο Wellness Camp
“MountainFest”: To νέο δυναμικό φεστιβάλ από τον Οργανισμό Νεολαίας