Κερδίζει το στοίχημα της πρωτεύουσας  ο Δήμαρχος Λευκωσίας

Το τέλος του 2021 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την πρωτεύουσα που ανανέωμένη και αναβαθμισμένη, μέσα από επιβλητικά και μεγαλοπρεπή έργα, καλωσορίζει  τους επισκέπτες της.  Τα εύσημα στον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωσταντίνο Γιωρκάτζη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι με υπομονή και επιμονή εργάζονται απρόσκοπτα για μια λαμπερή, σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που ενώνει αρμονικά το παρελθόν με το σύγχρονο παρόν και μέλλον πάντοτε με σεβασμό και καθοδηγητή την ιστορία της. 

Στις 10 Δεκεμβρίου, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα του κάτω μέρους της Πλατείας Ελευθερίας, τελέστηκαν με μεγαλοπρέπεια τα εγκαίνια του εμβληματικου έργου της Ζάχα Χαντίντ, σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κύπρο.  Λίγες μέρες ενωρίτερα άνοιξε για το κοινό και η ανακαινισμένη Λεωφόρος Μακαρίου, η οποία πλέον έχει πάρει μια νέα όψη, φιλική προς τους επισκέπτες της. 

Το επόμενο μεγαλεπήβολο έργο που οδεύει προς υλοποίηση είναι η ανάπλαση του Παλαιού ΓΣΠ.  Οι εργασίες έχουν αρχίσει και το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης χωρητικότητας περισσοτέρων από 500 αυτοκινήτων,  αστική πλατεία, χώρους πρασίνου και χώρους αναψυχής.

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας ενθαρρύνει και στηρίζει τις προσπάθειες του Δημάρχου και του Δημοτικού  Συμβουλίου Λευκωσίας, που στόχο έχουν την αναβάθμιση της Λευκωσίας, μιας πόλης συνυφασμένη με τον πολιτισμό, προς όφελος των κατοίκων της, αλλά και την ανάδειξή και προώθηση της μετατρέποντας την σε πόλο έλξης για ξένους επισκέπτες.  

 

Δειτε Επισης

Διαψεύδει Φαίδωνα το Υφυπουργείο Πρόνοιας-«Διερευνήθηκαν οι καταγγελίες του, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε»
Νέος συνδυασμός θεραπειών μειώνει 40% τους θανάτους από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας
Λιγοστές βροχές στο καιρικό μενού-Αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Δύσκολο το εγχείρημα της τεχνητής βροχής-Η προσπάθεια που έγινε ξανά στην Κύπρο πριν από 52 χρόνια
Η Κύπρος συνομιλεί με Ισραήλ για προμήθεια φυσ. αερίου αξίας $1,5 δισ. για 10 έτη
Διαμαρτυρία τ/κ οργανώσεων για τις συλλήψεις για σφετερισμό ε/κ περιουσιών
Μετακινεί το σχολείο για παραβατικούς μαθητές το ΥΠΑΝ-«Αδικαιολόγητη στοχοποίηση παιδιών»
Καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά-Δείτε τη λίστα
Οδηγίες Υπ. Υγείας για το εμβολιαστικό πλάνο για Covid και γρίπη-Προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες
Αποσύρθηκε βότκα από την αγορά για μη συμμόρφωση με το Νόμο