Ο Τραμπ αποκάλυψε ότι έκανε την τρίτη δόση και οι υποστηρικτές του τον γιούχαραν

Έντονες αποδοκιμασίες από υποστηρικτές του δέχτηκε στο Ντάλας ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν αποκάλυψε ότι έκανε την τρίτη, αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πλατό της ζωντανής εκπομπής «Τhe History Tour», παραχωρώντας συνέντευξη στον πρώην παρουσιαστή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου «Fox News, Μπιλ Ο Ρέιλι.

«Τόσο ο πρόεδρος όσο και εγώ είμαστε εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού», είπε ο Ο' Ρέιλι απευθυνόμενος στους Αμερικανούς που είχαν συγκεντρωθεί στο συνεδριασκό κέντρο «American Airlines Center».

«Έκανες την αναμνηστική δόση του εμβολίου;», ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

«Ναι», απάντησε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.

 «Μη! Όχι! Όχι! Όχι! Όχι!», άρχισε να φωνάζει το πλήθος κουνώντας το δάχτυλο ως αντίδραση στα λεγόμενα του Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εκφράσει την αντίθεσή του στη υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Επιπλέον, εδώ και αρκετούς μήνες απονέμει τα εύσημα στις παρασκευάστριες εταιρείες για τα εμβόλια που ανέπτυξαν στη διάρκεια της προεδρικής του θητείας.

«Παρασκευάσαμε εμβόλια κατά του κορωνοϊού», είπε, λέγοντας στους υποστηρικτές του ότι η επιφυλακτικότητα για το εμβόλιο είναι το χαρτί που έχουν στα χέρια τους οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian, σε αντίθεση με άλλα ηγετικά στελέχη , όπως ο νυν πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η νυν αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις που έκαναν δημοσίως το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για να προωθήσουν το ενέσιμο σκεύασμα που σώζει ζωές, ο Τραμπ προτίμησε να το κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Τραμπ αποδοκιμάζεται από τους υποστηρικτές του μιλώντας τους για το εμβόλιο κατά της νόσου Covid.

Στις 22 Αυγούστου σε συλλαλητήριο στην Αλαμπάμπα, είχε αποδοκιμαστεί έντονα όταν προέτρεψε το πλήθος να εμβολιαστεί. Οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκα.

Δειτε Επισης

Αποφασίζουν οι Καρδινάλιοι για ημερομηνία σύγκλησης του Κονκλάβιου-Στον ορίζοντα ο Μάιος
Νεαρός έχασε τη ζωή του από βάναυση συμπεριφορά αστυνομικών-Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία ο ένας
Μαθητής γυμνασίου στις ΗΠΑ έκανε bullying σε πεντάχρονο από την Κίνα-«Μην με πειράξεις, σώστε με»
Στους έντεκα οι νεκροί, ανάμεσά τους και πεντάχρονος, από την επίθεση με όχημα σε πλήθος στο Βανκούβερ
Πιέζει για συμφωνία Ουκρανίας και Ρωσίας ο Τραμπ-«Έτοιμος να παραχωρήσει την Κριμαία ο Ζελένσκι»
Οκτώ νεκροί σε βομβαρδισμούς στη Υεμένη-Έπληξαν 800 στόχους σε ένα μήνα οι ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήγμα στα νότια της Βηρυτού μετά την εντολή εκκένωσης που εξέδωσε ο ισραηλινός στρατός
Αλληλοκατηγορίες Πούτιν και Ζελένσκι για προπαγάνδα-Πεδίο διαμάχης η κατάσταση στο Κουρσκ
Τη χαμηλότερη αποδοχή Προέδρου των τελευταίων 70 χρόνια έχει ο Τραμπ κατά τις πρώτες 100 μέρες θητείας
Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε εντολή εκκένωσης μιας νότιας συνοικίας της Βηρυτού