Δεύτερο θανατηφόρο σε εικοσιτέσσερις ώρες... Κτύπησαν και εγκατέλειψαν 60χρονη

Nέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το δεύτερο σε εικοσιτέσσερις ώρες, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην επαρχία της Πάφου, με θύμα την 60χρονη, Αντρούλα Παπαχριστοφόρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9.15μ.μ. χθες, στην οδό Πριάμου στην Πάφο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, παρέσυρε και τραυμάτισε την Παπαχριστοφόρου, η οποία βρισκόταν στο δρόμο πεζή. Μετά το τροχαίο, ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή του τροχαίου, αφήνοντας την 60χρονη αβοήθητη.

Η 60χρονη μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου γύρω στις 11.30μ.μ. υπέκυψε στα τραύματά της.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806101 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σημειώνεται πως, το πρωί της Κυριακής, ο 26χρονος Chris Simmons από το Ηνωμένο Βασίλειο, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, έσβησε στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεψύχησε στην άσφαλτο 26χρονος-Διαδοχικά χτυπήματα, εκτινάχθηκε από το όχημα του

Δειτε Επισης

Εξέταση μεταδεδομένων οπτικών αρχείων κινητού στη δίκη Al Jazeera
Δριμύ κατηγορώ κατά Αστυνομίας για αδικαιολόγητες συλλήψεις σε διαδηλώσεις-«Δεν δέχεται την κριτική»
Από εισπνοή αιθάλης επήλθε ο θάνατος του άτυχου 33χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από τη φλεγόμενη οικία του
Τρία χρόνια στη ρωσοουκρανική μάχη-Ένας τριετής άνισος πόλεμος σε αριθμούς
Έντονος ο Άρειος Πάγος για τα Τέμπη-«Ουδείς δικαιούται να τρομοκρατεί δικαστικούς λειτουργούς»
Όχημα παρέσυρε πεζή έξω από σχολείο-Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
Ζητούν λύσεις στα προβλήματα οι συντεχνίες της ΑΗΚ-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στην οικία του άτυχου Μενέλαου-Σε εξέλιξη η νεκροτομή
Με απόφαση Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου δικαιοδοσία στα Επαρχιακά για εκδίκαση υποθέσεων κουρέματος
Παρουσιάστηκε το Νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις-Έντονες διαφωνίες και κριτική από βουλευτές