Μετέτρεψαν υποστατικό σε λέσχη και τους τσάκωσε η Αστυνομία

Ενόψει της εορταστικής περιόδου, εντατικοποιούνται οι εκστρατείες της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας αλλά και του ηλεκτρονικού τζόγου. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το Σαββατοκύριακο διενεργήθηκε επιχείρηση για πάταξη της κυβείας στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου με επικεφαλής τον υπεύθυνο, διενήργησαν το Σαββατοκύριακο επιχείρηση για πάταξη της κυβείας σε υποστατικό στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ στην Έμπα. Κατά την είσοδο τους εντόπισαν να επιδίδονται σε πόκερ έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του υποστατικού.

Τα έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς για τα αδικήματα της κυβείας και επιπρόσθετα για τις παραβάσεις του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου που διέπραξαν με σκοπό να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο. 

Κατά την έρευνα που έγινε στο υποστατικό κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 128 φίσσες διαφόρων χρωμάτων. Δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου καθότι εκκρεμούσαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα προστίμων και αφού τα εξόφλησαν αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι εκστρατείες θα συνεχιστούν.

Δειτε Επισης

Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Θύελλα αντιδράσεων για το επίμαχο βίντεο με αστυνομικούς-«Προέχει η προστασία οικογενειών και ανήλικων παιδιών»
Ξεγέλασαν 36χρονο και του απέσπασαν 147 χιλιάδες από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Συνελήφθη 55χρονος στα κατεχόμενα επειδή πέρασε πριν 21 χρόνια στις ελεύθερες περιοχές παράνομα
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άχρηστα υλικά κοντά στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Επ. Προστασίας Δεδομένων: Να μη δημοσιεύονται πληροφορίες που ταυτοποιούν τρίτα πρόσωπα