Μπήκε σε stop list, δήλωσε ότι έχασε το διαβατήριό και προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο
12:29 - 02 Δεκεμβρίου 2021

Υπό κράτηση τέθηκε 55χρονος για ψευδή όρκο και ανυπακοή σε νόμιμες διαταγές.
Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χτες το απόγευμα στο αεροδρόμιο κατά τον διαβατηριακό έλεγχο εντοπίστηκε ένας 55χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου ο οποίος ήθελε να αναχωρήσει για το Εδιμβούργο.
Κατά τον έλεγχο που του έγινε στο διαβατήριο διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν στο κατάλογο stop list διότι παρέλειψε να παρουσιαστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από κλήση που έλαβε και για το σκοπό αυτό έχει εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.
Κατόπιν τούτου, αυτό συνελήφθη και διαπιστώθηκε στην συνέχεια ότι το διαβατήριο που κρατούσε φέρεται να το είχε δηλώσει με ένορκη δήλωση στο Δικαστήριο ότι το έχασε με σκοπό να μην το παραδώσει στην Αστυνομία.
Ενόψει και αυτού του γεγονότος έχει συλληφθεί για τα αδικήματα του ψευδούς όρκου και ανυπακοή σε νόμιμες διαταγές. Σήμερα αναμένεται η υπόθεση του να καταχωρηθεί στο Δικαστήριο Πάφου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Άφαντος ο καταζητούμενος για την διπλή εξαφάνιση-Το βάρος στα τηλεπικοινωνιακά
- BINTEO: Χτύπησαν και σε Δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας-Έβαλαν φωτιά και έγραψαν σύνθημα
- Ξέφυγε η κατάσταση-Βομβιστική επίθεση σε Δημοτικό, ζημιές μέχρι και την εκκλησία
- Τσάκωσαν δύο πρόσωπα με 3,5 κιλά ναρκωτικά, τους ξέφυγε ο ένας και καταζητείται
