Προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό για να γλιτώσει το πρόστιμο-Του επιτέθηκε όταν αρνήθηκε

Υπόθεση απόπειρας δεκασμού Δημόσιου λειτουργού, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη, και εξύβρισης, καθώς και υπόθεση τροχαίων παραβάσεων, διερευνά στη Λευκωσία η Αστυνομία, με τα μέλη της να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη άντρα ηλικίας 21 ετών. Τον 21χρονο είχε ανακόψει για έλεγχο μέλος της Αστυνομίας όταν τον εντόπισε να διαπράττει σοβαρές παραβάσεις τροχαίας, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο κέντρο της Λευκωσίας, το βράδυ που πέρασε.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα, μέλος του Αστυνομικού Υποσταθμού Λήδρας, κατά τη διάρκεια περιπολίας, αντιλήφθηκε οδηγό αυτοκινήτου που κινείτο στη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, να κάνει επαναστροφή με το όχημά του. Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος παραβίασε το κόκκινο φανάρι στη διασταύρωση της λεωφόρου Μακαρίου με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και κατευθύνθηκε προς τη διασταύρωση της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με τη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, όπου επίσης παραβίασε το κόκκινο φανάρι. Το μέλος της Αστυνομίας ανέκοψε το αυτοκίνητο για έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι οδηγός του ήταν ο 21χρονος, ενώ διαφάνηκε επίσης ότι για το όχημα δεν υπήρχε σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας – ΜΟΤ.

Αφού πληροφορήθηκε από το μέλος της Αστυνομίας ότι θα καταγγελθεί για τις παραβάσεις τροχαίας που διέπραξε, ο 21χρονος οδηγός πρόσφερε χρήματα στον αστυνομικό για να μην τον καταγγείλει, με αποτέλεσμα το μέλος της Αστυνομίας να προχωρήσει στη σύλληψη του 21χρονου για το αυτόφωρο αδίκημα του δεκασμού Δημόσιου λειτουργού. Κατά τη σύλληψη, ο ύποπτος προέβαλε αντίσταση σπρώχνοντας με τα χέρια τον αστυνομικό στο στήθος, εξυβρίζοντας τον και προκαλώντας ανησυχία φωνάζοντας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για τα εν λόγω αυτόφωρα αδικήματα.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων ο 21χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το όχημά του μεταφέρθηκε για φύλαξη σε Αστυνομικό χώρο, με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας να διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Θύελλα αντιδράσεων για το επίμαχο βίντεο με αστυνομικούς-«Προέχει η προστασία οικογενειών και ανήλικων παιδιών»
Ξεγέλασαν 36χρονο και του απέσπασαν 147 χιλιάδες από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Συνελήφθη 55χρονος στα κατεχόμενα επειδή πέρασε πριν 21 χρόνια στις ελεύθερες περιοχές παράνομα
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άχρηστα υλικά κοντά στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Επ. Προστασίας Δεδομένων: Να μη δημοσιεύονται πληροφορίες που ταυτοποιούν τρίτα πρόσωπα