Τσάκωσαν 21χρονο με καπνό από τα κατεχόμενα-Το πρόστιμο που του εκδόθηκε

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 1,400 ευρώ εκδόθηκε σε 21χρονο, στην κατοχή του οποίου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν τέσσερα κιλά καπνού ναργιλέ, που ο ίδιος ομολόγησε ότι μετέφερε από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας.

Την ποσότητα αδασμολόγητου καπνού εντόπισαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του 21χρονου, τον οποίο είχαν ανακόψει για έλεγχο γύρω στις 4.30 σήμερα το απόγευμα, σε περιοχή της Λάρνακας, όπου αυτός οδηγούσε το όχημά του.

Αφού ο 21χρονος παραδέχθηκε ότι αγόρασε την ποσότητα καπνού ναργιλέ από κατάστημα στις κατεχόμενες περιοχές, οδηγήθηκε σε γραφεία του Τμήματος Τελωνείων στη Λάρνακα, όπου τελωνειακός λειτουργός προχώρησε στην κατάσχεση του αδασμολόγητου ναργιλέ και εξέδωσε στον 21χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής του ποσού των 1,400 ευρώ, για την κατοχή του.

Δειτε Επισης

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες σε κατάστημα στη Λευκωσία και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Εξαφανίστηκε από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτη 18χρονος (pic)
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους
Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Βασίλη από τη Λευκωσία (pic)
Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους
Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος
Οδηγός και ένα παιδί εγκλωβίστηκαν σε όχημα μετά από τροχαίο-Επενέβη η Πυροσβεστική