Σταμάτησαν στον αυτοκινητόδρομο και ζήτησαν από την Αστυνομία βοήθεια για το βρέφος τους

Βοήθεια σε ζεύγος που μετέφερε το βρέφος του σε Νοσοκομείο στη Λευκωσία, παρείχαν σήμερα το μεσημέρι, μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε καθήκον στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, όπου διακινείτο το ζεύγος με το όχημά τους.

Το ζεύγος μετέφερε προς το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία, το δύο μηνών βρέφος τους που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου. Σε σημείο του αυτοκινητόδρομου, στο ύψος Μοσφιλωτής, όπου μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας, το ζεύγος σταμάτησε το όχημά του για να ζητήσει βοήθεια.

Αφού τα μέλη της Τροχαίας τους προσέγγισαν, το ζεύγος τους ανάφερε ότι μεταβαίνουν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο λόγω ασθένειας του βρέφους τους, με τα μέλη της Αστυνομίας να συνοδεύουν με ασφάλεια το ζεύγος στη διαδρομή τους μέχρι το Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βασική προτεραιότητα της Κύπρου η ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με την Μέση Ανατολή
H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ
Ανάλωσαν την συνάντηση στην μουρμούρα Τατάρ για τους σφετεριστές-Εισέπραξε τρία «όχι» ο Πρόεδρος
Δεν πήγε καλά η συνάντηση για τα ΜΟΕ-«Η προσέγγιση γιαβάζ γιαβάζ δεν δουλεύει»
Υποψήφιοι στην ΕΔΕΚ Χαννίδης, Μυριάνθους και Μορφάκης-Αποφασίζει αργότερα για Ευσταθίου το κόμμα
Αστυνομικοί καταγγέλλουν... κουμπαροκρατία σε πειθαρχικά παραπτώματα
Βαρύ πρόστιμο 44 χιλιάδων σε άνδρα που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στην αποθήκη του (pics)
Συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο οι Τούρκοι-«Στηρίζουμε το όραμα Τατάρ για δύο κράτη»
Απείλησε δύο πρόσωπα με πιστόλι που περνούσαν έξω από την οικία του