Συναντήθηκε με Πασινιάν ο Πρόεδρος-«Η στήριξη μας στο λαό της Αρμενίας είναι δεδομένη»

Συνάντηση με τον Αρμένιο Πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης στις Βρυξέλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μήνυμα του Προέδρου για τη Σύνοδο Ε.Ε.-«Δημοκρατία και κράτος δικαίου οι κοινές αξίες»

Σε ανάρτηση στα ελληνικά και στα αρμένικα στον επίσημο λογαριασμό του Προέδρου Αναστασιάδη  στο Twitter αναφέρεται πως η στήριξη στον λαό της χώρας είναι δεδομένη και γίνεται αναφορά στον ρόλο που παίζουν οι Αρμένιοι της Κύπρου στην ενίσχυση των σχέσεων.

«Στο περιθώριο του #EaPsummit συναντήθηκα με τον φίλο Πρωθυπουργό της Αρμενίας NikolPashinyan» αναφέρεται στην ανάρτηση.

«Η στήριξη μας στο λαό της Αρμενίας είναι δεδομένη. Οι χώρες μας μοιράζονται ακατάλυτους δεσμούς φιλίας και οι Αρμένιοι της Κύπρου συνδράμουν καθοριστικά στην ενίσχυση των εξαίρετων σχέσεών μας», προστίθεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Κόστα πριν την Ολομέλεια για το Κυπριακό-«Η ΕΕ είναι έτοιμη να διαδραματίσει πλήρως τον ρόλο της»
Επανέλαβε στον Γκουτέρες ετοιμότητα για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν ο ΠτΔ
Είδε Γκουτέρες λίγο πριν την Ολομέλεια της άτυπης διευρυμένης διάσκεψης ο Χριστοδουλίδης
Ικανοποίηση Ερχιουρμάν από τις δηλώσεις Φιντάν στη Νέα Υόρκη-«Έστειλε εξαιρετικά σημαντικά μηνύματα»
LIVE: Συνεδριάζει ξανά η Ολομέλεια-Η ώρα των τελικών αποφάσεων στη Νέα Υόρκη
Αναστέλλονται οι εναέριες δραστηριότητες στα κατεχόμενα για τους «εορτασμούς» της εισβολής
Στήριξη σε Τατάρ και Άγκυρα από Ουστέλ για λύση δύο κρατών
Ανοίγουν όλες οι πλευρές στο Κυπριακό τα χαρτιά τους-Τα ΜΟΕ στο επίκεντρο της Ολομέλειας
Με διαστρέβλωση της ιστορίας για την εισβολή απάντησε στην Αννίτα ο Όζτουρκλερ-Οι προκλητικές αναφορές
Ζητά συνάντηση με τον Χριστοδουλίδη ο Ναμί-«Οι Τ/κ τέθηκαν στο περιθώριο»