Έκλεισε την υπόθεση Μασιά και Κωνσταντινού η Νομική Υπηρεσία

Σαν χάρτινος πύργος γκρεμίστηκε η μοναδική υπόθεση για στημένο αγώνα, που οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, αφού ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας αποσύρθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στον αέρα η υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου, έκανε πίσω ο πρόεδρος του Οθέλλου

Πρόκειται για την υπόθεση ποινικής δίωξης κατά του πρώην προέδρου της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά και του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου, οι οποίοι ήταν κατηγορούμενοι για τον αγώνα Οθέλλος-Αγιά Νάπα, που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2020.

Μάρτυρας κατηγορίας στην εν λόγω υπόθεση ήταν ο πρόεδρος της ομάδας του Οθέλλου, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί και ελλείψει μαρτυρίας, η υπόθεση αποσύρθηκε.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ήταν ένας εκ των αιτητών που προσέφυγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο κατά πλειοψηφία έκρινε παράνομη την καθολική κατακράτηση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων όλων των πολιτών, για περίοδο έξι μηνών, σε περίπτωση που η Αστυνομία τα ζητήσει για ποινική υπόθεση.

Μπορεί να αποσύρθηκε ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ενώ την ίδια ώρα η υπόθεση δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί ούτε από τα τηλεπικοινωνιακά.

Υπενθυμίζεται ότι, ο ύποπτος αγώνας ήταν για το Οθέλλος Αθηένου -Αγία Νάπα, που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2020, για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Ο πρόεδρος του Οθέλλου είχε αναφέρει, σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί ενώπιον του Δικαστηρίου, πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μασιά, προσφέροντας του δέκα χιλιάδες ευρώ για να χαρίσει στην Αγία Νάπα.

Μάλιστα, είχε καταθέσει πως ο Δημήτρης Μασιάς του είπε πως αν δεν συμφωνήσουν θα «πιάσει» τον διαιτητή, ενώ ζήτησε από παίκτη του Οθέλλου, του οποίου ήταν μάνατζερ να τον βοηθήσει.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Οθέλλου, ισχυρίστηκε πως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μασιά και του παραπονέθηκε ότι άκουσε πως πειράζει παίκτες της ομάδας του. Τότε, όπως είπε, ο Μασιάς του απάντησε ότι ο ίδιος δεν πειράζει παίκτες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έβαλε άλλους να πειράξουν παίκτες. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του μάρτυρα, ο Δημήτρης Μασιάς όμως συνέχισε και του είπε ότι με τον μόνο που μίλησε είναι με τον διαιτητή του αγώνα, Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για τα ΜΟΕ-Δεν άλλαξε γνώμη για τα οδοφράγματα, δήλωσε ο Τατάρ
Υποψήφιοι στην ΕΔΕΚ Χαννίδης, Μυριάνθους και Μορφάκης-Αποφασίζει αργότερα για Ευσταθίου το κόμμα
Έκαψε τον βασικό ύποπτο η 47χρονη, ισχυρίζεται πως της παραδέχθηκε την δολοφονία του Αργυρού-Υπό κράτηση και οι δύο
Αστυνομικοί καταγγέλλουν... κουμπαροκρατία σε πειθαρχικά παραπτώματα
Βαρύ πρόστιμο 44 χιλιάδων σε άνδρα που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στην αποθήκη του (pics)
Συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο οι Τούρκοι-«Στηρίζουμε το όραμα Τατάρ για δύο κράτη»
Απείλησε δύο πρόσωπα με πιστόλι που περνούσαν έξω από την οικία του
Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Τατάρ στην σκιά των απαράδεκτων τουρκικών δηλώσεων
LIVE: Αποδίδουν τυχόν παραλείψεις σε έλλειψη προσωπικού στο ΤΟΜ-«Πάντα μπορούν να γίνουν περισσότερα»
«Παραδοχές αξιωματικού του Αττίλα για τα τουρκικά εγκλήματα στην Κύπρο»