Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας-Έδινε μάχη με τον κορωνοϊό
07:30 - 14 Δεκεμβρίου 2021

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τρίτης, έχοντας δώσει μάχη με τον κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε μπει χθες σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. Ο κ. Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα.
Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο
Μιλώντας τα προηγούμενα 24ωρα, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος τού κόμματος του Γιώργου Τράγκα, είχε σημειώσει πως ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής, αλλά ότι «ο Γιώργος Τράγκας έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».
Εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, είχε πει πως «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ. Δεν είναι διασωληνωμένος, του παρέχεται όμως οξυγόνο. Σήμερα είναι η 9η ημέρα που νοσεί. Σήμερα και αύριο είναι κρίσιμες ημέρες, διότι όλοι οι ασθενείς αυτές τις ημέρες, την 9η και την 10η ημέρα, δείχνουν αν “καθαρίζουν” ή συνεχίζουν να έχουν προβλήματα».