ΒΙΝΤΕΟ: Στο ίδιο έργο θεατές... Πλημμυρισμένοι δρόμοι και ταλαιπωρία πολιτών

Πλημμύρισαν δρόμοι από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί, σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Άνοιξαν οι ουρανοί, έντονη βροχή και χαλαζόπτωση σε αρκετές περιοχές

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης που για άλλη μια φορά μετατράπηκε σε… Βενετία, όσο και σε διάφορα χωριά της επαρχίας.

Την ίδια ώρα, στη Λάρνακα σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση, χωρίς μέχρι στιγμής, να έχει ζητηθεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

LIVE η μεταβολή του καιρού:

Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια, βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, της ίδιας έντασης και παροδικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως σε παράλιες περιοχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσονται με αυξημένη συννεφιά που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω απο τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Προς την ορθή κατεύθυνση θεωρεί τα αποτελέσματα της πολυμερούς ο Πρόεδρος-«Θα κριθούν στην πράξη»
Εξαιρετικά παραγωγική θεωρεί τη συζήτηση ο Γεραπετρίτης-«Το μήνυμα μιας ενιαίας Κύπρου είναι αναγκαίο στον κόσμο»
Ορίστηκαν τα επόμενα ραντεβού στο Κυπριακό-Είδε πρόοδο ο ΓΓ, αποφασίστηκαν νέα ΜΟΕ χαμηλής πολιτικής
Κατηγορήθηκε γραπτώς ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής το 2024
Βολές από δικηγόρο της αστυνομικού που τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατά Αρχηγού και Λαμπριανίδου για διαρροές-Ρίχνει το γάντι σε Αγγελίδη για χειρισμούς
Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε άλλα δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα δίπλα από δρόμο στο Τσέρι-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία (pics)
Επανέλαβε στον Γκουτέρες ετοιμότητα για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν ο ΠτΔ
Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή