Ο Κρόος ήθελε αντίπαλο την Παρί-«Γι' αυτά τα παιχνίδια παίζουμε ποδόσφαιρο»

Πως σχολίασε ο Τόνι Κρόος την κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που θα φέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γερμανός μέσος, ο οποίος έμεινε εκτός δράσης στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου για περίπου έναν μήνα, λόγω τραυματισμού, μίλησε για τα ντέρμπι με τους Γάλλους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλες εκπλήξεις. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αντίπαλος για τον επόμενο γύρο. Πιστεύω ότι είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε από τους πέντε υποψήφιους. Αυτό είναι το είδος των αγώνων, για τους οποίους παίζουμε ποδόσφαιρο. Ανυπομονούμε να παίξουμε αυτούς τους αγώνες και θα υπάρχει πολλή ποιότητα στο γήπεδο. Θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και ανυπομονούμε για αυτούς τους αγώνες. Έχουμε μεγάλη πίστη για να φθάσουμε στα προημιτελικά. Πιστεύω ότι τώρα πρέπει να ξεχάσουμε την κλήρωση, γιατί κάνουμε καλή δουλειά αυτήν την στιγμή στη La Liga και έχουμε πολλά παιχνίδια πριν το Champions League».

Δειτε Επισης

Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
Δεν υποχωρεί με τίποτα ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Επανήλθε ο ΔΗΣΥ κατηγορώντας ΑΚΕΛ και Χαραλαμπίδου για υποκρισία-«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, όχι λάσπη»
Επίθεση συνδέσμου μονογονιών σε Νομική-Ζητά επιτροπή εμπειρογνωμόνων για συμμόρφωση με υποδείξεις GREVIO
«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
Ειδοποίηση να παραδοθεί για έκτιση της ποινής από Δικαστήριο της Τουρκίας στον Λεβέντ
Ταυτόχρονη αντεπίθεση ΑΚΕΛ και Ειρήνης-Κατηγορεί Αγγελίδη για αλαζονεία, «μαζί μας συνωμότησε και το ΕΔΑΔ»
Συνεχίζει το παραλήρημα ο Τατάρ-«Ο Αναστασιάδης είπε στον Τσαβούσογλου για λύση δύο κρατών»
Δεν κοπάζουν οι πολιτικές αντιδράσεις στον απόηχο των δηλώσεων Αγγελίδη-Έντονη κριτική και πυρά από βουλευτές
Πυρά ΔΗΚΟ σε Φειδία-«Χαμογελούσε συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας»