Έστησαν καρτέρι στα δύο αδέλφια οι 15 που τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και ξύλα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά στην υπόθεση επίθεσης εναντίον δύο αδελφών στην Πάφο, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι οι δεκαπέντε τους είχαν στήσει καρτέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δύο αδέλφια κατήγγειλαν ότι τους επιτέθηκαν δεκαπέντε άτομα με ξύλα και μαχαίρια

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις για το περιστατικό, διαφάνηκε ότι ενώ οι δύο νεαροί επέστρεφαν στην κατοικία τους, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελλάδος, τους επιτέθηκαν οι δεκαπέντε, κρατώντας μαχαίρια και ξύλα, χτυπώντας τους σε διάφορα μέρη του σώματος, ενώ προηγουμένως τους εξύβρισαν.

Όσον αφορά τα αίτια του καυγά έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς ότι είχαν κάποιες προσωπικές διαφορές μαζί τους .

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή στην Λεωφόρο Ελλάδος στο πλαίσιο της οποίας φέρεται να τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Πάφου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα που φέρεται να είναι αδέρφια τραυματισμένα ηλικίας 39 ετών και 36 ετών. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 39χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στην πίσω μεριά του αριστερού ώμου από αιχμηρό αντικείμενο και του έγιναν δύο συρραφές ενώ ο 36χρονος υπέστη εκχύμωση και οίδημα κάτω από το αριστερό μάτι χωρίς οποιοδήποτε κάταγμα. Τα δύο πρόσωπα αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες
Στο χειρουργείο ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 31χρονο γιο του-Έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το βίντεο που κυκλοφορεί με τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ
Διακομιδή ενός προσώπου από αλιευτικό σκάφος-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
ΕΔΔΑ: Καμία παραβίαση των δικαιωμάτων του αιτητή στην υπόθεση Sakkou v. Cyprus
M. Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, κατέπεσε σε χαράδρα τριών μέτρων και κατέληξε σε αυλή σπιτιού