Νοσηλευτής έβαλε κάμερα στα αποδυτήρια και κατέγραφε νοσηλεύτριες-Παραδέχθηκε ενοχή

Κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια των νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, τοποθέτησε 32χρονος νοσηλευτής, ο οποίος ωστόσο αποκαλύφθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, χθες το πρωί λειτουργός του νοσοκομείου προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, μέλη της οποίας αφού διενήργησαν έρευνες στα αποδυτήρια, εντόπισαν την κάμερα, με την οποία ο ύποπτος κατέγραψε τις νοσηλεύτριες.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα για ανάκριση, κατά την οποία παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Μετά την παραδοχή του, εξασφαλίστηκε ένταλμα έρευνας στην οικία του, από την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ αυτών και ηλεκτρονικές συσκευές, στις οποίες φαίνεται να αποθήκευε τα αρχεία που κατέγραφαν οι κάμερες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Τ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»