Δεν θα είναι υποψήφιος στις παράνομες «εκλογές» ο Σερντάρ Ντενκτάς

Ο «βουλευτής» του τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος, Σερντάρ Ντενκτάς σε δηλώσεις του είπε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις «εκλογές», σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Είπε ακόμα πως οι «εκλογές» θα πρέπει να διεξαχθούν στις 6 Φεβρουαρίου και όχι στις 23 Ιανουαρίου, λόγω της λειτουργίας των σχολείων.

«Η εκπαίδευση έχει ήδη καταρρεύσει», είπε και πρόσθεσε ότι «το παιχνίδι δεν πρέπει να γίνεται τις ημέρες του σχολείου και τις αργίες και ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η ψυχολογία των παιδιών».

 

Δειτε Επισης

Πώς απαντά το ΥΠΕΣ για αμοιβές κοινοταρχών-Εκτίμηση για βελτίωση των ρόλων των Αντιδημάρχων μέσω Νομοσχεδίου
Ξεκάθαρη διαφωνία Προέδρου στην εμπλοκή της Τουρκίας στα θέματα ασφάλειας της ΕΕ
Πάγωσε τις πληρωμές στη Nexans ο ΑΔΜΗΕ-Συζήτηση επί τάπητος στη συνάντηση Μητσοτάκη και Χριστοδουλίδη
Κυκλοφορεί ο «Συκοφάντης»-Aπαντά με στοιχεία στον Μακάριο Δρουσιώτη ο Νίκος Αναστασιάδης
Στήνονται ξανά κάλπες στην Άλασσα μετά την απόφαση του Εκλογοδικείου-Στις 30 Μαρτίου οι εκλογές
Ούτε λέξη από ΗΠΑ για το Κυπριακό στη συνομιλία Ρούμπιο με Κόμπο-«Εκτίμηση για το ρόλο της Κύπρου στην Αν. Μεσόγειο»
Σφοδρή κριτική Ορφανίδη για τις αποφάσεις του ΔΗΚΟ-«Μετατρέπει το κόμμα σε ένα παρόμοιο σκεύασμα του ΣΥΡΙΖΑ»
Ταξιδεύουν στη Γενεύη όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην του ΕΛΑΜ-Απάντησαν θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου
Στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Κρίσιμες αποφάσεις
Τορπιλίζουν την πολυμερή οι Τούρκοι-Δεν κάθονται σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση του ψευδοκράτους