Έρευνες για ισχυρισμούς του δράστη της απόπειρας φόνου-Πώς γλύτωσε ο υπάλληλος

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 38χρονος, που συνελήφθη χθες σε σχέση με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Λεμεσό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ομολόγησε ότι οδηγούσε, αρνείται την απόπειρα φόνου-Στο Δικαστήριο ο 38χρονος

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε εσκεμμένα 47χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε γραφείο ταξί στη λεωφόρο Μακαρίου και στη συνέχεια να οδήγησε το αυτοκίνητο του εντός του γραφείου, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Στο γραφείο εκείνη την ώρα βρισκόταν υπάλληλος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε αφού κατάφερε να κρυφτεί πίσω από έπιπλα. 

 

Όπως αναφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, κατά την διαδικασία για προσωποκράτησή του, ο ύποπτος παραδέχεται ότι ήταν το πρόσωπο που οδηγούσε το όχημα τύπου jeep, αλλά ισχυρίζεται ότι ο τραυματισμός του 47χρονου και η πρόκληση των ζημιών στο γραφείο ταξί έγιναν κατά λάθος.

Εναντίον του υπόπτου διερευνώνται υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς. Ο 38χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα πριν την απόπειρα φόνου, ο αδελφός του φερόμενου δράστη είχε εμπλακεί σε καυγά, σε άλλο υποστατικό, με τον ιδιοκτήτη του γραφείου ταξί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου σε βάρος 47χρονου σε γραφείο ταξί

Ως εκ τούτου, οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν τα στοιχεία που έχουν ενώπιόν τους, ενώ αναμένεται να ζητήσουν και άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου, ώστε να διαφανεί κατά πόσον προηγουμένως ενημερώθηκε για τον καυγά, από τον αδελφό του.  

 

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται και το όχημα με το οποίο ο 38χρονος χτύπησε τον 47χρονο.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας του τραυματία, είναι σταθερή. Ο 47χρονος νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Όλο το πόρισμα για την τραγωδία της Air India-Μυστήριο γιατί κόπηκε η ροή καυσίμου στους κινητήρες
Στις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή ενδιαφέροντος για τις βουλευτικές στο ΔΗΣΥ-Συζητήθηκε προγραμματισμός και στρατηγική
Χειροπέδες σε ανήλικο για τη ληστεία 52χρονου στις Φοινικούδες
Ξεκάθαρος ο Παπαναστασίου-Η επέκταση της εμπορίας ρύπων δεν θα έχει άμεσες επιπτώσεις
Τσακώθηκε με άλλο οδηγό 37χρονος στη Λεμεσό-Τον μαχαίρωσαν πισώπλατα σε ανοιχτό χώρο
Χρειάζεται χρόνος για αξιοποίηση του κοιτάσματος «Πήγασος»-Αναμένεται επιβεβαιωτική γεώτρηση
Πάνω από 3.000 οι αιτήσεις Σύρων για επαναπατρισμό-Εφαρμόζει μέτρα για τα προβλήματα με μετανάστες το Υφυπουργείο