Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος μετά από τροχαίο-Ανατράπηκε το όχημά του

Σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, νοσηλεύεται 50χρονος, που ενεπλάκη σε νέο σοβαρό τροχαίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 50χρονος, ενώ κινείτο στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί σε ανοιχτό χωμάτινο χώρο. Στην περιοχή εκτελούνται οδικά έργα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επί καθίκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε αιμορραγία στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 50χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του νέου σοβαρού τροχαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Χ. Πετρίδης στον REPORTER: Η συμμετοχή στα κοινά έχει μόνο ένα νόημα, να αλλάξεις όσα δεν λειτουργούν
Χτίζει νέες βάσεις με τη βάση η ΕΔΕΚ-Κατέβηκε στον κόσμο και αποκαθιστά σχέσεις
Καινοτομεί ο Δήμος Λευκωσίας-Επιχειρεί σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας για μείωση κόστους στο ρεύμα
«Αδιαφορία, απραξία, χαοτική κατάσταση»-Η σκιαγράφηση της πολιτικής ευθύνης που έμεινε ορφανή για τους ΤΑΚΑΤΑ
Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Διασωληνωμένος 30χρονος που μαχαιρώθκε έξω από υπεραγορά
Επίδειξη πλουτισμού με Porsche, βίντεο από γυμναστήρια και γνωστές τραγουδίστριες έκανε ο συλληφθείς TikToker
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λιμνάτη και Λάνειας-Κατέκαψε επτά εκτάρια γης
Ξεσπάθωσε για Μουρτζούκου η μητέρα του Παναγιωτάκη-«Θέλει δεν θέλει, θα ομολογήσει και για το γιο μου»
Διαμαρτυρήθηκαν εις μνήμη του Θανάση έξω από τη Νομική Υπηρεσία-«Τιμωρία στους ενόχους»
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου με θύμα 15χρονο-Έλειπε από χθες, τον εντόπισαν νεκρό οι οικείοι του