Εισήχθη στο νοσοκομείο ο Προκόπης Παυλόπουλος-Το ιατρικό ανακοινωθές
13:09 - 06 Νοεμβρίου 2021

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, το «Αλεξάνδρα» αναφέρει πως ο κ. Παυλόπουλος είναι καλά στην υγεία του και θα μείνει προοληπτικά για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.
Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ».