Στο κελί για 13 και 11 χρόνια οι τρεις για την υπόθεση με τα 27 κιλά κάνναβης

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 13 ετών, πρόσωπο ηλικίας 47 ετών, αφού βρέθηκε ένοχο στην κατηγορία της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.  

Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 11 ετών, δύο πρόσωπα ηλικίας 33 και 41 ετών, αφού βρέθηκαν ένοχα στις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12 Απριλίου, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 32, 41 και 47 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής 27,5 κιλών κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στη βάση αξιολόγησης στοιχείων και στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβλήθηκαν για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ή και διακινούν ναρκωτικά στο έδαφος της Κυπριακή Δημοκρατίας, τα μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων του Αεροδρομίου Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 41 ετών τα οποία αφίχθηκαν από το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην αποσκευή του 32χρονου, 22 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14 κιλά και 470 γραμμάρια κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης κατά διάρκεια της έρευνας που έγινε στην αποσκευή του δεύτερου προσώπου ηλικίας 41 ετών, εντοπίστηκαν 8 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 13 κιλών και 39 γραμμαρίων. Αυτός συνελήφθη επίσης για αυτόφωρο αδίκημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Περάσαμε παρόμοια εμπειρία»-Συναντήθηκε με τις οικογένειες ομήρων στο Ισραήλ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Βλέπει δολοφονία πίσω από το θάνατο Ε/κ στη Λεμεσό η Αστυνομία-Ανακρίνεται ένα πρόσωπο
Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Έκαναν βόλτες με 285 αμπούλες με laughing gas στο όχημά τους δύο νεαροί, θετικός στο νάρκοτεστ ο οδηγός
Στο Μακάρειο η ανήλικη που παρασύρθηκε από λεωφορείο την ώρα που βρισκόταν σε διάβαση πεζών
Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη και προκάλεσε τροχαίο 45χρονη στη Λακατάμια-Της πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία
Οδηγούσε με πενταπλάσια ποσότητα αλκοόλης και αρνήθηκε τον έλεγχο-Συνελήφθη 26χρονος
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 40χρονος που έπεσε από ύψος-Άγνωστα τα αίτια, σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες
Πλησιάζει το τέλος των τριψήφιων πινακίδων-Μέχρι το 2036 αναμένεται να μπουν σε νέα εποχή
Άλλαξαν απόφαση για τη νέα κάρτα φιλάθλου-Ανακοινώνεται μετά τον τελικό κυπέλλου, τι ισχύει με τα διαρκείας