ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη του 23χρονου στη Λεμεσό

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Mohammed ALWAHOB, έτος γέννησης 1998, από τη Συρία, ο οποίος ελλείπει από τη Δευτέρα, 01η Νοεμβρίου, 2021, όταν και αναχώρησε από την κατοικία του γύρω στις 7.30 το βράδυ. Αυτός περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά, με μούσι και με μαύρα μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.  

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 39χρονος
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα