Ο μικρός Λούκας δίνει για δεύτερη φορά μάχη με την λευχαιμία-Ψάχνει συμβατό δότη
16:52 - 03 Νοεμβρίου 2021

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει, για δεύτερη φορά, ο μικρός Λούκας από την Πάφο, ο οποίος αν και είναι μόλις οκτώ ετών, καλείται να παλέψει και πάλι με τη λευχαιμία.
Ο οκτάχρονος Λούκας Σταύρου διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία από το 2016, όταν ήταν τριών ετών και σήμερα η λευχαιμία επέστρεψε και παλεύει για δεύτερη φορά στη ζωή του. Ο μικρός Λούκας χρειάζεται συμβατό δότη μυελού των οστών για μεταμόσχευση και η οικογένειά του, κάνουν έκκληση προς όλους, για να γίνουν δότες μυελού των οστών, ώστε να βρεθεί συμβατό δείγμα.
«Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επίπονη. Σας παίρνουν λίγο σάλιο και μετά δίνεται λίγο αίμα όπως στην αιμοδοσία. Για αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας. Μπορεί να είσαι εσύ αυτός ή αυτή που θα βρεθεί συμβατός δότης», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο.
