«Όλα είναι έτοιμα, ελπίζω να τα βρουν οι ομάδες και να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Η αναμέτρηση με την Αλ Ντουχαΐλ (3-3) σήμερα ήταν πιθανότατα η τελευταία του Τσάβι στον πάγκο της Αλ Σαντ. Ο ίδιος έκανε ξεκάθαρο πως τα έχει βρει με την Μπαρτσελόνα και περιμένει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες για να επιστρέψει… σπίτι του.

«Οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά είμαι θετικός άνθρωπος. Είναι ζήτημα κοινής λογικής. Πρέπει να τα βρουν. Εγώ μιλάω με την Μπαρτσελόνα εδώ και μέρες, όλα είναι έτοιμα. Οι δύο ομάδες ξέρουν τη θέση μου κι ελπίζω το θέμα να λυθεί σύντομα. Ελπίζω να επιστρέψω σπίτι μου, είναι κάτι που με ενθουσιάζει ως προοπτική. Όποιος προπονητής και να αναλάβει την ομάδα, δεν πρέπει να αναμένεται ως Μεσσίας. Φυσικά θα πρέπει να επιστρέψει η αισιοδοξία. Θα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα, να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Για μένα θα είναι ένα συναρπαστικό βήμα για την καριέρα μου», τόνισε ο 41χρονος προπονητής.

Μάλιστα, μετά τις δηλώσεις του έγινε γνωστό πως θα ακολουθούσε συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Δειτε Επισης

Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος