Κτύπησε βίαια στα κιγκλιδώματα, εκτινάχθηκε στην άσφαλτο-Νεκρός 41χρονος

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, με θύμα τον 41χρονο, Σπυρίδων Ζαφειρίδη, από τη Γεωργία, κάτοικο Πάφου, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.  

Το νέο θανατηφόρο, συνέβη γύρω στις 9.45μ.μ. χθες, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά την έξοδο Κολοσσίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 41χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του θανατηφόρου, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφά, ανέφερε πως «από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι από την πρόσκρουση του οχήματος στο κιγκλίδωμα, ο 41χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από το όχημα του και πέφτοντας στην άσφαλτο τραυματίστηκε θανάσιμα».

Ο άτυχος 41χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.  

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, «τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, αλλά από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι οι αιτίες πρόκλησης του δυστυχήματος είναι οι αιτίες που κοπιάζει η Αστυνομία να καταστείλει, δηλαδή η χρήση ζώνη ασφαλείας, η ταχύτητα και πολύ πιθανόν και το αλκοόλ. Δεν γνωρίζουμε ακόμη για αλκοόλ, θα φανεί από τη νεκροψία του θύματος και θα εξακριβωθούν ο ακριβής συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη».

Σε ερώτηση για το εάν υπήρχε αυξημένη ταχύτατα λόγω και της θέσης του οχήματος του 41χρονου, ο κ. Καφάς είπε πως «η πλαγιολίσθηση που άφησε το όχημα στην άσφαλτο, μαζί με τις ζημιές που υπέστη, καταδεικνύουν αυξημένη ταχύτητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες
Στο χειρουργείο ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 31χρονο γιο του-Έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το βίντεο που κυκλοφορεί με τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ
Διακομιδή ενός προσώπου από αλιευτικό σκάφος-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
ΕΔΔΑ: Καμία παραβίαση των δικαιωμάτων του αιτητή στην υπόθεση Sakkou v. Cyprus
M. Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, κατέπεσε σε χαράδρα τριών μέτρων και κατέληξε σε αυλή σπιτιού
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τον διαχωρισμό εξουσιών του Γενικού Εισαγγελέα-Επιφυλάξεις από Σαββίδη