Κτύπησε βίαια στα κιγκλιδώματα, εκτινάχθηκε στην άσφαλτο-Νεκρός 41χρονος

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, με θύμα τον 41χρονο, Σπυρίδων Ζαφειρίδη, από τη Γεωργία, κάτοικο Πάφου, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.  

Το νέο θανατηφόρο, συνέβη γύρω στις 9.45μ.μ. χθες, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά την έξοδο Κολοσσίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 41χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του θανατηφόρου, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφά, ανέφερε πως «από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι από την πρόσκρουση του οχήματος στο κιγκλίδωμα, ο 41χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από το όχημα του και πέφτοντας στην άσφαλτο τραυματίστηκε θανάσιμα».

Ο άτυχος 41χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.  

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, «τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, αλλά από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι οι αιτίες πρόκλησης του δυστυχήματος είναι οι αιτίες που κοπιάζει η Αστυνομία να καταστείλει, δηλαδή η χρήση ζώνη ασφαλείας, η ταχύτητα και πολύ πιθανόν και το αλκοόλ. Δεν γνωρίζουμε ακόμη για αλκοόλ, θα φανεί από τη νεκροψία του θύματος και θα εξακριβωθούν ο ακριβής συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη».

Σε ερώτηση για το εάν υπήρχε αυξημένη ταχύτατα λόγω και της θέσης του οχήματος του 41χρονου, ο κ. Καφάς είπε πως «η πλαγιολίσθηση που άφησε το όχημα στην άσφαλτο, μαζί με τις ζημιές που υπέστη, καταδεικνύουν αυξημένη ταχύτητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλλαγή στάσης Τραμπ-Σκέφτεται αμερικανικά πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Τι σημαίνει η «αλλαγή καθεστώτος» που θέλει ο Νετανιάχου στο Ιράν
Πολυμερή συντονισμό κατά της παραβατικότητας στη Λεμεσό αποφάσισε σύσκεψη αρμοδίων
Έμμεσες απειλές Τραμπ-Οι ΗΠΑ δεν θα σκοτώσουν τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν «προς το παρόν»
Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για τη συμπλοκή με μαχαίρια και λοστούς στην Πάφο
Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο
Καταδίκη και απόρριψη του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού Τουρκίας από το ΥΠΕΞ-Περιλαμβάνει περιοχές της ΑΟΖ