Έξω από την ΠΟΕΔ οι διαμαρτυρόμενοι, φωνάζουν κατά δασκάλων-«Είσαστε πουλημένοι»

Πορεία προς τη λεωφόρο Λεμεσού ξεκίνησαν να κάνουν οι γονείς και οι μαθητές, που μαζεύτηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα, τα οποία τέθηκαν από σήμερα σε ισχύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξανά έξω από το Υπ. Παιδείας γονείς και μαθητές-«Ψωμί, παιδεία, ελευθερία»

Μετά την εκδήλωση διαμαρτυρίας, οι γονείς και οι μαθητές, πήραν ανά χείρας τα πλακάτ και τα πανό τους και ξεκίνησαν πορεία, με στόχο να κόψουν δρόμους γύρω από το Υπουργείο Παιδείας, με την Αστυνομία να τρέχει να προλάβει, ώστε να μην δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στην τροχαία κίνηση.

Η πορεία των γονιών και των μαθητών είχε στόχο να φτάσει έξω από τα κτίρια της ΠΟΕΔ, με αποτέλεσμα να κλείσει τμήμα της λεωφόρου Λεμεσού. Φτάνοντας στη λεωφόρο Λεμεσού, οι διαμαρτυρόμενοι αποφάσισαν να κλείσουν τις λωρίδες και να πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού έπιασαν εξ απροόπτου τους οδηγούς, που περνούσαν από το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωνές, διαμαρτυρίες, αποχές και στο βάθος μέτρα-Νέα δεδομένα στα Δημοτικά

  

  

  Μετά από λίγα λεπτά, η πορεία ξεκίνησε ξανά και κατευθύνεται προς τα κτίρια της ΠΟΕΔ. Φτάνοντας έξω από τα κτίρια της οργάνωσης των δασκάλων, άρχισαν να φωνάζουν και πάλι συνθήματα, ενώ προπηλάκισαν αστυνομικούς και φώναζαν κατά των δασκάλων που πήγαν στα σχολεία σήμερα, αποκαλώντας τους πουλημένους. 

Μάλιστα, καλούν την ΠΟΕΔ να βγει έξω και να τους ενημερώσει για τις θέσεις της, όσον αφορά στα νέα μέτρα και να παραλάβει υπόμνημα με τις θέσεις τους. Στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Εκπρόσωπος της ΠΟΕΔ, κατέβηκε για να ακούσει τους διαμαρτυρόμενους και να παραλάβει το υπόμνημα με τις θέσεις τους. Μάλιστα, τους ζητήθηκε όπως οι δάσκαλοι να μην γίνουν στόχος.

Μετά τη σύντομη συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΟΕΔ, η πορεία ξεκίνησε ξανά για να επιστρέψει πίσω στο Υπουργείο Παιδείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χοντραίνουν οι αντιδράσεις... Εκρηκτικός μηχανισμός στο Υπ. Παιδείας της Λεμεσού

Δειτε Επισης

Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία