Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, νεκρός 23χρονος-Δίνει μάχη για τη ζωή 21χρονος

Ασταμάτητο ρέει το αίμα στην άσφαλτο, αφού νέα τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο, με θύμα τον 23χρονο Χαράλαμπο Χαραλάμπους, από την Αργάκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε δεκαπέντε περίπου λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα, στο δρόμο Προδρομίου-Λατσιού, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Ο άτυχος Χαράλαμπος ήταν συνοδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων και λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ και οι δύο οδηγοί, ηλικίας 21 και 18 ετών, τραυματίστηκαν. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τρεις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου 23χρονου, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα.

Αρχικά νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο 18χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα φέρονται να μην έφεραν προστατευτική ζώνη.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τεχνικό πρόβλημα στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο-Στο σημείο η Αστυνομία
Σε απευθείας δίκη τρία πρόσωπα για δύο εμπρησμούς και μία απόπειρα στην Αραδίππου
Απορρίφθηκε η έφεση του ΥΠΑΝ για διαδοχικές ετήσιες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών
Πάνω από 500 οι αδειοδοτημένες δομές προσχολικής ηλικίας στους καταλόγους ΥΚΕ
Εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της Ν.Τ μετά την ανταλλαγή επιστολών-Εξαιρείται ο Αγγελίδης από τον χειρισμό κατόπιν αιτήματός της
Συνεχίζονται οι απάτες με δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 14 χιλιάδες από 32χρονη
Εξετάζουν το παρελθόν του 49χρονου και κλειστά κυκλώματα οι Αρχές για την απόπειρα φόνου στην Πύλα
Έκκληση ΥΚΕ στους γονείς να ελέγχουν τους παιδικούς σταθμούς που αφήνουν τα παιδιά τους-Πού εστιάζονται οι έρευνες
Αναβλήθηκε για τις 28 Ιουλίου η δίκη Γιαννάκη
Πρεμιέρα ενώπιον Συνταγματικού για την απόλυση Βαρωσιώτου-Ζήτησε διάταγμα αναστολής ο Δημητριάδης, θα δημοσιεύονται τα πρακτικά