Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Μάξι Ροντρίγκες

Τίτλους τέλους στην καριέρα του έριξε ο Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος σε ηλικία 40 ετών ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Νιούελς Ολντ Μπόις και παλαιότερα στις Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ  αποφάσισε πως ήρθε πλέον η ώρα για τον ίδιο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, από την στιγμή που το σώμα του δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο επίπεδο που αυτός ήθελε.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μάξι Ροντρίγκες κατέκτησε ένα Λιγκ Καπ με την Λίβερπουλ το 2012, δύο πρωταθλήματα Ουρουγουάης το 2017 και το 2018 με την Πενιαρόλ, το Σούπερ Καπ Αργεντινής το 2018, αλλά και το βραβείο του καλύτερου Αργεντινού ποδοσφαιριστή για το 2013.

Όσον αφορά την καλύτερη στιγμή της καριέρα του, αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Μεξικό, στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006, όπως και το πέναλτι απέναντι στους Ολλανδούς στο Μουντιάλ του 2014, το οποίο έστειλε την «αλμπισελέστε» στον τελικό απέναντι στην Γερμανία. 

Δειτε Επισης

Οχυρώνουν με σακιά άμμου σπίτια και επιχειρήσεις στη Σαντορίνη-Φοβούνται ισχυρό σεισμό και τσουνάμι
«Κανένα απολύτως σχόλιο» η απάντηση Χριστοδουλίδη για Αϊκούτ
Θετικός ο ΠτΔ στο σενάριο για συνάντηση Τατάρ στην παρουσία Ντι Κάρλο-Καμία πρόοδος για οδοφράγματα
Πράσινο Ολομέλειας για την επιβολή πλαφόν στο νερό-Σε ποιους χώρους θα εφαρμόζεται
Πρωτοποριακό 3D βίντεο αποτυπώνει το μπαράζ των σεισμών στη Σαντορίνη-Από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα
Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για τα επεισόδια στη Λεμεσό-Στις επτά οι συλλήψεις
Τέθηκε τελικά υπό κράτηση ο 25χρονος άστεγος που μπήκε δεύτερη φορά στο γραφείο των ΥΚΕ για να κοιμηθεί
Στην τελική ευθεία το νομοσχέδιο για τον Συνήγορο του Ασθενούς-Για ψήφιση μέχρι τον Μάρτη
Πάνω από 7.700 σεισμοί από τις 26 Ιανουαρίου στις Κυκλάδες-Εκτιμήσεις για εντονότερα κατολισθητικά φαινόμενα
Οδηγίες ΑΗΚ για επανασύνδεση φωτοβολταϊκών μετά από αποκοπή