Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Μάξι Ροντρίγκες

Τίτλους τέλους στην καριέρα του έριξε ο Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος σε ηλικία 40 ετών ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Νιούελς Ολντ Μπόις και παλαιότερα στις Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ  αποφάσισε πως ήρθε πλέον η ώρα για τον ίδιο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, από την στιγμή που το σώμα του δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο επίπεδο που αυτός ήθελε.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μάξι Ροντρίγκες κατέκτησε ένα Λιγκ Καπ με την Λίβερπουλ το 2012, δύο πρωταθλήματα Ουρουγουάης το 2017 και το 2018 με την Πενιαρόλ, το Σούπερ Καπ Αργεντινής το 2018, αλλά και το βραβείο του καλύτερου Αργεντινού ποδοσφαιριστή για το 2013.

Όσον αφορά την καλύτερη στιγμή της καριέρα του, αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Μεξικό, στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006, όπως και το πέναλτι απέναντι στους Ολλανδούς στο Μουντιάλ του 2014, το οποίο έστειλε την «αλμπισελέστε» στον τελικό απέναντι στην Γερμανία. 

Δειτε Επισης

Νέα πρότυπα ΕΕ για ηλεκτρικές συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση λογαριασμών
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Πώς από ένα κουτί τσιγάρα έφθασαν στην εξιχνίαση δολοφονίας 48 χρόνια μετά
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΔΣ του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Πέτρος Μιχαηλίδης
Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Απέσυρε την ποινική δίωξη Νεκτάριου για τα έργα οικοδομής στην Μονή ο Εισαγγελέας-Χαιρετίζει με... καρφιά η υπεράσπιση
Σεβασμός ΟΚΥπΥ στους νοσηλευτές-«Εργαζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που τους ενισχύει»
Δύο καταδίκες για εμπορία προσώπων πίσω από υποθέσεις επαιτείας-Οργανωμένο έγκλημα βλέπει η Βουλή
Με δύο μάρτυρες συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση Al Jazeera-Ορίζοντας ο Ιούνιος για ολοκλήρωση της υπόθεσης