ΒΙΝΤΕΟ: Παρέλυσαν τους δρόμους, έριξαν φωτοβολίδες-Σε ρόλο… θεατή η Αστυνομία

Σε απίστευτη ταλαιπωρία υπόκεινται εκατοντάδες οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στους δρόμους λόγω της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται από το απόγευμα στη Λάρνακα.

Πρόκειται για μία διαμαρτυρία που ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιείτο στις 3 και 30 το απόγευμα στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελίας και για την οποία ήταν ενήμερη η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Εγκλωβισμένα οχήματα λόγω της διαμαρτυρίας, απίστευτη ταλαιπωρία-Ένταση με οδηγούς

Ωστόσο, σωρεία ερωτημάτων προκύπτουν γύρω από το σχέδιο δράσης της Αστυνομίας, η οποία φαίνεται να πιάστηκε απροετοίμαστη, εξού και η απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, (σ.σ όπως και σε άλλες διαμαρτυρίες στο ίδιο σημείο), οι διαμαρτυρόμενοι εισήλθαν στο δρόμο και απέκοψαν την κυκλοφορία, με την Αστυνομία εκ των υστέρων να αποκόπτει τον δρόμο και να γίνεται εκτροπή οχημάτων από την έξοδο Αβδελλερού-Αγίας Νάπας. Πράγμα το οποίο θα μπορούσε να γίνει εκ των προτέρων, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των οδηγών, κάποιοι εκ των οποίων μετέβαιναν στο νοσοκομείο και το αεροδρόμιο και έπρεπε να γίνει ειδική διευθέτηση για να περάσουν, ενώ οι άλλοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο σημείο για δύο ώρες. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών εξέφρασαν την δυσφορία τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν προπηλακισμούς από τους διαμαρτυρόμενους.

Και αφού οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονταν στο δρόμο, στη συνέχεια πορεύθηκαν προς την αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος προς την Ριζοελιά και να κλείσουν το δρόμο από Λάρνακα προς Λευκωσία. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα – πάλι – οδηγοί να εγκλωβιστούν στο σημείο. Μάλιστα, ένας εξ αυτών, μετέβαινε στο Ογκολογικό και έπρεπε να γίνει – πάλι – ειδική διευθέτηση για να μπορέσει να περάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Ένταση κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στη Ριζοελιά-Προπηλάκισαν οδηγούς

Λίγα λεπτά αργότερα, και ενώ οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονταν στον δρόμο, κάποιο εξ αυτών έριξαν φωτοβολίδες, με την Αστυνομία να μην παρεμβαίνει για να επιβάλει την τάξη ή έστω να κάνει μια παρατήρηση στους διαμαρτυρόμενους. 

Σημειώνεται πως οι απλοί αστυνομικοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, είχαν εκφράσει τον τελευταίο καιρό έντονα παράπονα, πως στέλνονται στην «σφαγή» και ενεργούν με βάση οδηγίες, ωστόσο στο τέλος, καταλήγουν να διώκονται πειθαρχικά σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, όπως στην περίπτωση με το πλοιάριο στην Πάφο. Μάλιστα, μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, αρκετοί αστυνομικοί εξέφρασαν τον προβληματισμό τους ως προς την αντιμετώπιση που θα τύχουν οι διαμαρτυρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκδήλωση διαμαρτυρίας και στην Πάφο κατά των μέτρων-«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»

  

 

Δειτε Επισης

Το Κόμμα για τα Ζώα καταγγέλλει παγίδευση σκαντζόχοιρων σε δίχτυα
Καταγγελία Οικολόγων για κακοποιημένα γατάκια που κυκλοφορούν με καμένες και ματωμένες ουρές
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Τσέρι-Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Έντονη αντίδραση από την μητέρα του Θανάση για την στάση της Εισαγγελίας στο Ανώτατο-«Έπεσαν οι μάσκες»
Συνεχίζονται οι απάτες μέσω WhatsApp-Επιτήδειοι παριστάνουν την Αστυνομία
Θέσπιση μέτρων για έλεγχο αποφάσεων του Εισαγγελέα ζητά στην έκθεση της για το Κράτος Δικαίου η Κομισιόν
ΒΙΝΤΕΟ: Αυξάνονται τα πτητικά μέσα για την πυρκαγιά στο Τσέρι-«Υπερπροσπάθεια για οριοθέτηση της»
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στο Τσέρι-Στη μάχη και πτητικά μέσα
Υπό εξαήμερη κράτηση o 55χρονος που επιτέθηκε και τραυμάτισε με σκεπάρνι 48χρονο
Νομικά σφάλματα στο πόρισμα Θανάση ισχυρίστηκε ο Αγγελίδης, θέμα σύγκρουσης συμφέροντος ανέδειξε η οικογένεια