ΥΠΑΜ: Οι ειδικές δυνάμεις εξοπλίζονται όπως πρέπει να εξοπλίζονται

Οι ειδικές δυνάμεις εξοπλίζονται όπως πρέπει να εξοπλίζονται, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Αμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης.

Σε δηλώσεις μετά την τελετή απονομής του πράσινου μπερέ στους οπλίτες της 2021 ΕΣΣΟ στο Στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι, ο Υπουργός είπε πως «μετά από μια σκληρή εκπαίδευση θέλω να συγχαρώ όλους για το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε σήμερα. Οι ειδικές δυνάμεις πάντοτε είναι έτοιμες στο πλευρό τους και εξοπλίζονται όπως πρέπει να εξοπλίζονται».

Ταυτόχρονα, έδωσε συγχαρητήρια «σε όλους, στους γονείς και στους στρατεύσιμους».

Από την πλευρά του ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης ανέφερε ότι οι νέοι καταδρομείς «είναι απόγονοι άξιων καταδρομέων που αγωνίστηκαν στον Πενταδάκτυλο».

Πρόσθεσε πως «πραγματικά στηριζόμαστε σ’ αυτά τα παιδιά και είμαστε σίγουροι, όταν θα χρειαστεί, θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον οποιοδήποτε επιβουλέα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ είπε πως «πάντα, αυτό είναι το ζητούμενο, κάθε χρόνο και καλύτερα».

Ταυτόχρονα συνεχάρη τη διοίκηση των καταδρομών και τους εκπαιδευτές για ό,τι πέτυχαν με όσους συμμετείχαν στην σκληρή εκπαίδευση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα
Παραδέχθηκε (τελικά) την αυθεντικότητα του βίντεο η Αστυνομία-Σε διαθεσιμότητα οι πρωταγωνιστές, γελοιοποιήθηκε ξανά το Σώμα
Για απόπειρα φόνου, μαχαιροφορία και σωματική βλάβη καταζητούνται οι πρωταγωνιστές της συμπλοκής στην Πάφο
Δίκη Al Jazeera: Ο Όμιλος Τζιοβάννη υπέβαλε μόνο μια αίτηση για πολιτογράφηση πελάτη του
Υπό πλήρη έλεγχο φωτιές που ξέσπασαν την Τετάρτη
Το Εφετείο παραπέμπει υπόθεση κουρέματος καταθέσεων στο Ανώτατο Δικαστήριο
Γραφείο Τύπου Αστυνομίας για ερωτικό βίντεο: Διερευνάται αν το όχημα ήταν περιπολικό
Σάλος με βίντεο αστυνομικών να κάνουν σεξ σε περιπολικό την ώρα που τα μέτρα λόγω πολέμου είναι... δρακόντεια
Τροχαίο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης της Πυροσβεστικής-Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο
Στο κελί οι τέσσερις ανήλικοι για τη βομβιστική επίθεση σε μπυραρία στη Λεμεσό