Άλλο ένα απανθρακωμένο πτώμα επιβάτη βρέθηκε στο πούλμαν που κάηκε στη Βουλγαρία

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα ακόμη πτώμα, ανεβάζοντας σε 45 τα θύματα του δυστυχήματος του τουριστικού λεωφορείου που σημειώθηκε την Τρίτη στη Βουλγαρία, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία.

«Βρήκαμε σήμερα τα υπολείμματα ενός πτώματος στη διάρκεια νέων ερευνών» στο όχημα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μπόρισλαβ Σαράφοφ, αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας.

Ο απολογισμός αυτού του δυστυχήματος, που ήταν το πιο φονικό των δέκα τελευταίων ετών στην Ευρώπη, αυξήθηκε έτσι στους 45 νεκρούς και 7 τραυματίες.

Χθες, Πέμπτη, ο δικαστικός είχε κάνει λόγο για ανεύρεση 44 πτωμάτων, ενώ 52 άνθρωποι υποτίθεται ότι ήταν παρόντες μέσα στο τουριστικό λεωφορείο. Ο επιβάτης που έλειπε δεν είχε καταστεί δυνατό να ταυτοποιηθεί.

«Δυστυχώς» δεν υπάρχει όγδοος επιζών, διευκρίνισε ο Σαράφοφ μετά την ανακάλυψη των νέων ανθρώπινων υπολειμμάτων «που μοιάζει να είναι αυτά ενός παιδιού».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ: Ο Τραμπ πρέπει να πει αρκετά στον Νετανιάχου
Ένοχος ο Αρχιλοχίας για τον θάνατο του Γιαννιού, καταπέλτης η απόφαση-«Τον κράταγε και του φώναζε ξύπνα»
Το Ισραήλ απέλασε την Γκρέτα Τούνμπεργκ στην Σουηδία
Δυσαρέσκεια για το βιβλίο στην Μπιεννάλε εκφράζει το Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού-Ζητά έκθεση γεγονότων
ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικός στο Λος Άντζελες πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα φωτογράφο στο κεφάλι
O ισραηλινός στρατός κάλεσε τον πληθυσμό να απομακρυνθεί εσπευσμένα από τρία λιμάνια στην Υεμένη
Γαλλίδα ευρωβουλευτής που συνελήφθη από Ισραηλινούς στο Madleen αρνείται να υπογράψει τα έγγραφα απέλασης
Ένας νεκρός μετά από ρωσικές επιδρομές drones σε Οδησσό και Κίεβο
Εκτός λειτουργίας το νοσοκομείο Αλ Άμαλ στη Γάζα
Δεκάδες νεκροί κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα