Γκρεμίστηκε η δίκη της απόπειρας φόνου στην Έγκωμη-Ελεύθερος ο φερόμενος δράστης

Σαν χάρτινος πύργος γκρεμίστηκε άλλη μια πολύκροτη υπόθεση, καθώς ο βασικός κατηγορούμενος για την απόπειρα φόνου που διαρπάχθηκε τον Νοέμβριο του 2019, κατά Σύρου σε νυχτερινό μαγαζί στην Έγκωμη, απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, η ποινική δίωξη εναντίον του 45χρονου που φερόταν ως το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη, αναστάλθηκε, καθώς το θύμα ανέτρεψε τα δεδομένα της Αστυνομίας και δεν κατέθεσε εναντίον του κατηγορούμενου.

Ως εκ τούτου, κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, ανέφερε πως η ποινική δίωξη εναντίον του κατηγορούμενου αναστέλλεται και ως εκ τούτου αφέθηκε ελεύθερος. Σημειώνεται πως, ο κατηγορούμενος από το 2019 βρισκόταν υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται πως η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2019 όταν μετά από διαπληκτισμό, το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του.

Η Αστυνομία έδειχνε δράστη της απόπειρας τον 45χρονο, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως το θύμα δεν κατέθεσε ενώπιον Δικαστηρίου, για να κατονομάσει τον δράστη και αφού δεν υπήρχε επαρκές μαρτυρικό υλικό, η υπόθεση εναντίον του βασικού κατηγορούμενου η υπόθεση έκλεισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τροχαίο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης της Πυροσβεστικής-Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο
Στο κελί οι τέσσερις ανήλικοι για τη βομβιστική επίθεση σε μπυραρία στη Λεμεσό
Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Στο χώρο καρδιογραφημάτων η φερόμενη άσεμνη επίθεση από νοσηλευτή-Προσέγγισε το θύμα και από εφαρμογή γνωριμιών
Αναζητείται ένα πρόσωπο για κλοπή στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αρχηγείο της Μοσάντ
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»