Με χαλαρή διάθεση, έθεσε τα «θέλω» και τους στόχους του στους αρχηγούς ο Αναστασιάδης

Σε γενικό τόνο και σε φιλικό επίπεδο διεξήχθη, όπως ήταν και η επίδιώξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, το δείπνο στο οποίο προσκάλεσε ο Νίκος Αναστασιάδης του πολιτικούς αρχηγούς το βράδυ της Παρασκευής. 

Με χαλαρή διάθεση η συζήτηση δεν μπήκε στα βαθιά και κινήθηκε κυρίως σε γενικές προσεγγίσεις σε σχέση με τις μεγάλες Μεταρρυθμίσεις που εκκρεμούν και το επόμενο διάστημα θα απασχολήσουν κόμματα και Κυβέρνηση σε επίπεδο Βουλής. 

Στόχος του Προέδρου της Δημοκρατίας, ήταν να έχει με τους αρχηγούς των επτά κομμάτων μια χαλαρή συζήτηση, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ηγέρθησαν άλλα ζητήματα που θα δημιουργούσαν προστριβές. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την επιθυμία του προς τους πολιτικούς αρχηγούς, έτσι ώστε να υπάρξει το ανάλογο κλίμα συναίνεσης για να προχωρήσουν οι Μεταρρυθμίσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Δικαιοσύνης αλλά και να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν για να αντληθούν τα κεφάλαια από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Το δείπνο το οποίο περιελάμβανε σουβλάκια και κρασί, όπως έγινε γνωστό, ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνουν δηλώσεις από τους αρχηγούς, με κάποιους εξ αυτών να επιβεβαιώνουν πως επρόκειτο για ένα χαλαρό δείπνο στο οποίο δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες σε σχέση με τα πολιτικά ζητήματα. 

 

  

  

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μέλλον του τόπου μεταξύ τυρού και αχλαδιού

 

 

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Επιβεβαιώνουν την παρουσία Φιντάν στη Νέα Υόρκη τα τουρκικά ΜΜΕ
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Ερχιουμάν: Ο Χριστοδουλίδης το παίζει ‘ως η πλευρά που θέλει λύση’ καλυπτόμενος πίσω από την πολιτική του Τατάρ
Στις 26/7 η ΑJet αρχίζει πτήσεις από το Λονδίνο μέσω Τουρκίας προς κατεχόμενα
Πυρά ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ για τιμές στους καταδρομείς-«Διαγωνισμός προσεταιρισμού των απομειναριών του πραξικοπήματος»
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ