Σοβαρές καταγγελίες Γεάδη κατά Λουκαΐδη-Τον αποκάλεσε «καθαρίστρια» μπροστά σε ξένη αντιπροσωπεία

Σε καταγγελία κατά του βουλευτή του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, με αφορμή ένα περιστατικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε η Βουλή στα μέλη της ουγγρικής εθνοσυνέλευσης που πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Γεάδη, η οποία έγινε προς την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ο κ. Γεάδης καταγγέλλει πως κατά τη διάρκεια του γεύματος, και στην παρουσία της προέδρου της Βουλής, των αντιπροσώπων άλλων βουλευτών, λειτουργών της Βουλής, του πρέσβη της Ουγγαρίας και των μελών της ουγγρικής εθνοσυνέλευσης, ο Γιώργος Λουκαΐδης μίλησε απαξιωτικά, προσβλητικά, ταπεινωτικά και μειωτικά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για το πρόσωπο του.

«Παρά τις προσπάθειες και εκκλήσεις της κ. Δημητρίου, αυτός συνέχιζε μεγαλοφώνων λέγοντας, ‘’θα έρχονται και οι καθαρίστριες τώρα στα γεύματα της Βουλής; Άλλη φορά να στείλω την καθαρίστρια μου’’», καταγγέλλει ο Γεάδης Γεάδη.

«Αυτή η αντιμετώπιση», συνεχίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, «και ειδικά το λεκτικό, προσβάλει τόσο εμένα προσωπικά, αλλά κυρίως τους θεσμούς μας και την ίδια τη δημοκρατία μας. Παρακαλώ όπως εξετάσετε τη συγκεκριμένα καταγγελία αναφορικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά του κ. Λουκαΐδη και όπως επιληφθείτε άμεσα του θέματος για αποφυγή παρόμοιων συμπεριφορών στο μέλλον. Σημειώστε ότι ενοχλήθηκαν και οι καλεσμένοι μας από την ουγγρική εθνοσυνέλευση. Αναμένω όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες», καταλήγει ο κ. Γεάδη.  

 

 

Δειτε Επισης

Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές