Νέο ένταλμα σύλληψης για τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ

Άλλο ένα ένταλμα σύλληψης εξέδωσε σήμερα η Αστυνομία εναντίον 27χρονου από την επαρχία Λευκωσίας, ενώ ήδη εκκρεμούν άλλα δύο εντάλματα σύλληψης, εναντίον άλλων δύο προσώπων για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η Αστυνομία για την υπόθεση έχει εκδώσει σήμερα ένταλμα σύλληψης εναντίον 27χρονου από την Επαρχία Λευκωσίας μετά από τα άλλα δύο εντάλματα σύλληψης που είχε εκδώσει εναντίον δύο άλλων προσώπων ηλικίας 28 ετών, κατοίκου Πάφου και ενός 18χρονου κατοίκου Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για τα επεισόδια στον αγώνα Πάφος-ΑΠΟΕΛ

Επίσης ο κ. Νικολάου είπε πως στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών βρίσκονται και άλλα πέντε με έξι πρόσωπα για τα οποία αξιολογούνται οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες των οποίων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για σκοπούς εντοπισμού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκδόθηκε και τέταρτο ένταλμα σύλληψης για τα επεισόδια στο γήπεδο Κουκλιών

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον κ. Νικολάου υπό τριήμερη κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ ένας ανήλικος κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Νέα πρότυπα ΕΕ για ηλεκτρικές συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση λογαριασμών
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Πώς από ένα κουτί τσιγάρα έφθασαν στην εξιχνίαση δολοφονίας 48 χρόνια μετά
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΔΣ του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Πέτρος Μιχαηλίδης
Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Απέσυρε την ποινική δίωξη Νεκτάριου για τα έργα οικοδομής στην Μονή ο Εισαγγελέας-Χαιρετίζει με... καρφιά η υπεράσπιση
Σεβασμός ΟΚΥπΥ στους νοσηλευτές-«Εργαζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που τους ενισχύει»
Δύο καταδίκες για εμπορία προσώπων πίσω από υποθέσεις επαιτείας-Οργανωμένο έγκλημα βλέπει η Βουλή
Με δύο μάρτυρες συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση Al Jazeera-Ορίζοντας ο Ιούνιος για ολοκλήρωση της υπόθεσης