Κορυφώνονται οι διεργασίες για τα 8α ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διεργασίες για την τελετή των 8ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards που παρουσιάζουν οι Γενικές Ασφάλειες, με τους διοργανωτές, ΚΕΒΕ και ΙΜΗ να αποτίουν την ελάχιστη οφειλόμενη τιμή στην ηγεσία που ανεβάζει το κυπριακό επιχειρείν στην κορυφή.  Στο πλαίσιο της τελετής θα βραβευτούν επιχειρηματικοί ηγέτες, στο πρόσωπο των οποίων βραβεύεται η έμπνευση του ηγέτη που μετατρέπεται σε όραμα και γίνεται πράξη, ενισχύοντας την κυπριακή επιχειρηματικότητα. Ιδιαίτερα σε περίεργους καιρούς, όπως αυτοί που διανύουμε λόγω της πανδημίας, η επιβράβευση παίρνει τη μορφή απόφασης για ακόμα μεγαλύτερες μάχες στα δύσκολα.

Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Park Lane στη Λεμεσό, παρουσία της αφρόκρεμας του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου.

Στα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, βραβεύονται επιχειρηματίες και επαγγελματίες που ηγούνται στους τομείς: Γεωργία/Κτηνοτροφία/Αλιεία, Βιομηχανία, Εμπόριο, Τουρισμός/Eστίαση/Ψυχαγωγία, Ναυτιλία, Υπηρεσίες, Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης, Χρηματοοικονομικά/ Επαγγελματικές Υπηρεσίες. Απονέμεται, επίσης, το Τιμητικό Βραβείο για το Έργο και τη Συνολική Προσφορά στην Επιχειρηματικότητα σε ηγέτες που η δράση τους ξεχώρισε σε βαθμό που να αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τις παρούσες και τις μελλοντικές γενιές. 

Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards αποτελούν σημείο-σταθμό στα επιχειρηματικά δρώμενα, αφού για οκτώ συναπτά έτη επιβραβεύουν επιχειρηματίες που συνέβαλαν με το έργο και τη συνολική προσφορά τους στην πρόοδο της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας και της ίδιας της χώρας μας.

Η συμμετοχή στα KEBE Business Leader Awards θα γίνει κατόπιν αποστολής ατομικής πρόσκλησης.

Tα 8α ΚΕΒΕ Βusiness Leader Awards παρουσιάζουν οι Γενικές Ασφάλειες.

Κύριος Χορηγός: Γενικές Ασφάλειες

Χρυσοί Χορηγοί: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου,  Parimatch

Αργυροί Χορηγοί: Υπεραγορές Σκλαβενίτης, Safebulkers, TFI

Χορηγός Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, IN Business 

Διοργανωτές: ΚΕΒΕ, IMH

Δειτε Επισης

Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά STOCKHOLM 2025: Μια συλλογή γεμάτη χαρακτήρα, έμπνευση και δεξιοτεχνία
Corporate Padel Tournament: Ένα πρωτοποριακό γεγονός που αλλάζει τους κανόνες
Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών: H Cyta διοργανώνει το συνέδριο «Women in STEAM»
Ξεκίνα την Καριέρα σου με τα Exness Internships
Συναρπαστικές Νέες Αφίξεις στο Metropolis Mall: IZIPIZI, VERO MODA και Jungle Pieces Ετοιμάζονται να Ανοίξουν τις Πόρτες τους
Μεγάλος Διαγωνισμός: Costa Coffee και REPORTER σας στέλνουν... παντού, με δωροεπιταγή €5.000 για ταξίδια!
Νόσος του Πάρκινσον: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για μια σιωπηλή πρόκληση
PIN-UP Global: Στο top 5 του κυπριακού επιχειρείν με υποψηφιότητα στα In Business Awards
Στρώσε το τραπέζι σου για το Πάσχα: Παράδοση με στιλ για αξέχαστη γιορτινή ατμόσφαιρα
Οι λαμπερές βραβεύσεις της Eminentia Trading Ltd