Τρία εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια στην Πάφο-Ανάμεσά τους 16χρονος

Εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το Σάββατο, μετά το πέρας του αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, μεταξύ Πάφου και ΑΠΟΕΛ, στο κοινοτικό στάδιο Κουκλιών, εξέδωσε η Αστυνομία Πάφου, ενώ αναζητούνται άλλα πέντε πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έρευνες για εντοπισμό των οκτώ για τα επεισόδια-Ξεψαχνίζουν κλειστά κυκλώματα

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν γύρω στις 4:20 το απόγευμα  του Σαββάτου , μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΠΑΦΟΣ U19-ΑΠΟΕΛ U19 για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα U19.

Ο κ. Νικολάου εξέφρασε την λύπη του για τα επεισόδια  σε αγώνα νεαρών ποδοσφαιριστών και χαρακτήρισε το συμβάν «πρωτοφανές».

Ήδη σημείωσε, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 31, 31 και 16 ετών, κατοίκων Πάφου και αναζητούνται ακόμη πέντε πρόσωπα. Οι εξετάσεις, πρόσθεσε, συνεχίζονται προκειμένου να εξασφαλιστούν και τα στοιχεία των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοί αναζητούνται για τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ (pics)

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα υπό εξέταση στοιχεία, 50 περίπου οπαδοί της μιας εκ των δύο ομάδων, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και φέρονται να επιτέθηκαν σε 37χρονο προπονητή της Πάφος FC. Από την επίθεση ο 37χρονος προπονητής τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 37χρονος υπέστη θλάση αυχένα και κάκωση κεφαλής.

Στο μεταξύ ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ανέφερε πως η Διοίκηση της ομάδας εκφράζει την πρόθεση της να επικηρύξει με χρηματικό ποσό όποιον εμπλέκεται στα επεισόδια, στην περίπτωση που η Αστυνομία δεν προχωρήσει στον εντοπισμό και στην σύλληψη τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεκάδες οι οπαδοί που εμπλέκονται στα επεισόδια-Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ο κ. Θεοχάρους κατήγγειλε ότι με τα επιθετικά μέσα που χρησιμοποίησαν στα επεισόδια οι φερόμενοι ύποπτοι, έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή και την αρτιμέλεια αθλητών και του υπόλοιπου προσωπικού της ομάδας. Κάλεσε επίσης εκ νέου την Αστυνομία να ξεκαθαρίσει άμεσα την υπόθεση και τάχθηκε εκ νέου υπέρ της διατήρησης και επέκτασης του θεσμού της κάρτας φιλάθλου. Ανακοίνωσε τέλος πως η  ομάδα του θα τοποθετήσει ιδιωτική ασφάλεια στους αγώνες όλων των κλιμακίων του Σωματείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραυματίστηκε προπονητής από τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ Κ19, διερευνά η Αστυνομία

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης σε Εισαγγελία η Αστυνομία για την αναστολή δίωξης-«Γνώριζαν πριν την καταχώρηση» είπε το ΕΔΑΔ
Καταζητεί 42χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα η Αστυνομία (pic)
Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 47χρονος πατροκτόνος-Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του ενώ κοιμόταν
Ο Τραμπ είχε απειλήσει να βομβαρδίσει τη Μόσχα αν ο Πούτιν επιτεθεί στην Ουκρανία-Ηχητικό ντοκουμέντο
Ξεσπούν οι γονείς του 21χρονου OYKα που πέθανε σε άσκηση-«Το παιδί μας δολοφονήθηκε από καψόνι στην πισίνα»
Απορρίφθηκε από τον Εφέτη Ανακριτή το αίτημα πραγματογνωμοσύνης στους μετασχηματιστές για τα Τέμπη
Βούληση για ενίσχυση διμερούς συνεργασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος στον Αούν-Τον προσκάλεσε στη Διάσκεψη Ηγετών
«Σκότωνα τα παιδιά με τα χέρια, γιατί έβγαινα εκτός εαυτού, θόλωνα»-Τι είπε στην ομολογία της η Μουρτζούκου
Αίτημα αλλαγής συνθηκών κράτησης Αϊκούτ υποβλήθηκε στο Κακουργιοδικείο
Διοργάνωσε ανοιχτή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τα ναρκωτικά ο ΔΗΣΥ-Κάλεσμα για εθνικό διάλογο