Αυτοί αναζητούνται για τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ (pics)

Φωτογραφίες των αναζητούμενων προσώπων που εντοπίστηκαν από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, για τα επεισόδια του αγώνα Πάφος-ΑΠΟΕΛ, στο πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεκάδες οι οπαδοί που εμπλέκονται στα επεισόδια-Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, αναφέρει πως το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Βιας στα γήπεδα, 2. Οχλαγωγίας, 3. Επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, 4. Παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, 5. Παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, που διαπράχθηκαν στις 20/11/2021 στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραυματίστηκε προπονητής από τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ Κ19, διερευνά η Αστυνομία

Σημειώνει εξάλλου ότι στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων εξασφαλίστηκε φωτογραφικό υλικό, το οποίο απεικονίζει οκτώ πρόσωπα, που φέρονται να ενέχονται στη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Η Αστυνομμία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό τηλεφώνου 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελία για επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα Κ19-«Επιθέσεις με μπουκάλια και λοστούς»

Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια είχαν σημειωθεί το Σάββατο και από αυτά τραυματίστηκε ο προπονητής της ομάδας της Πάφου, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Πάφος ανέφερε για το περιστατικό ότι μέλη της ομάδας τους δέχθηκαν επιθέσεις με μπουκάλια, λοστούς, αλυσίδες και αλλά επιθετικά όργανα.

Σημειώνεται ότι στα επεισόδια εμπλέκονται πέραν των 50 προσώπων, για τον εντοπισμό των οποίων εξετάζονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

 

Δειτε Επισης

Για «τουλάχιστον αρκετές βδομάδες ακόμη» θα συνεχιστούν οι σεισμοί στις Κυκλάδες
Τελεσίγραφο Νετανιάχου σε Χαμάς-Απελευθερώστε τους ομήρους ή καταρρέει η εκεχειρία
Εξόργισε η Πισπιρίγκου στο Δικαστήριο-«Καλή μάνα μπορεί να μην ήμουν, αλλά όχι δολοφόνος»
Αντιπαράθεση καλλιτεχνών με Υφυπουργείο Πολιτισμού για το νομοσχέδιο της κατοχύρωσης
Απαντήσεις Αννίτας στην Συναγερμική παραφιλολογία-Δεν υπάρχει εισήγηση για αυτόματη υποψηφιότητα του προέδρου
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Βρετανού γιατρού-Την Πέμπτη αποφασίζεται αν θα μείνει υπό κράτηση ο Αϊκούτ
Στον αέρα το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης, δεν αναλαμβάνει την ασφάλεια η Αστυνομία-Η μπάλα στην ΟΥΕΦΑ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν τρεις ύποπτοι για απόπειρα φόνου στον Κόρνο-Απελαύνεται ο τέταρτος
Οδικό χάρτη για χαλλούμι ζητούν οι αιγοπροβατοτρόφοι-Δεν αποκλείουν κινητοποιήσεις
Τον Μάιο αναμένεται η εφαρμογή της πράσινης φορολογίας-Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές